Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
In deze editie:
 
International Paper Flower Day 14 mei SALE met extra korting voor nieuwsbrieflezers!
Beste papierbloemist,

14 mei is het International Paper Flower Day! Ter ere van de verjaardag van de 18e-eeuwse botanische kunstenaar Mary Delany werd 14 mei gekozen als International Paper Flower Day. Papierbloemisten over de hele wereld vieren deze dag met veel papieren bloemen.
papierenbloemen.nl viert het dit jaar met een workshop op 14 mei en speciale aanbiedingen in de webshop! Jij als nieuwsbrieflezer krijgt bovendien een kortingscode voor nóg meer korting. Lees dus gauw verder!

Veel maakplezier!

Emily

Nieuws

International Paper Flower Day workshop 14 mei

14 mei is het International Paper Flower Day! Dat gaan we vieren met een workshop waarin je alles leert over het maken van papieren bloemen. Ook zijn er lekkere hapjes en krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis! Er zijn nog een paar plekjes over, doe je mee?
Meld je aan voor deze workshop

International Paper Flower Day SALE

14 mei is het International Paper Flower Day! Dat vieren we met aanbiedingen op een heleboel producten. Tot en met 15 mei shop je met fikse korting in de categorie 'International Paper Flower Day' in de webshop.

Met kortingscode PAPERFLOWERDAY10 krijg jij als nieuwsbrieflezer bovendien nog 10% extra korting op deze aanbiedingen! Vul de kortingscode in op de winkelmandpagina, de korting wordt dan automatisch berekend. 

SHOP ALLE AANBIEDINGEN

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp