Copy

De Papierbloemist januari 2020

Hey Papierbloemist, 

Deze nieuwsbrief verschijnt iets later dan gepland omdat ik het vorige week nog superdruk had met het inrichten van Atelier 172, het nieuwe onderkomen van PapierenBloemen.nl. De foto hierboven laat de workshopruimte zien, vind je het er leuk uit zien? Er komt nog wat meer licht bij, zodat we binnenkort echt aan de slag kunnen aan de tafels! Kom je kijken bij het Open Atelier op 25 januari?  
In deze nieuwsbrief lees je ook over aankomende workshops, nieuwe kleuren crêpepapier én hoe je een pakket met crêpepapier kunt winnen om je eigen boeket te maken! Lees dus snel verder!

Emily

WIN een DIY-boeket!

Voor wie maak jij een mooi boeket? Welke bloemen zou je willen maken? Je maakt nu kans op een DIY-boeket met een waarde van ruim 60 euro!
 

Bekijk hier hoe je dit DIY-boeket kunt winnen

Nieuws

Nieuwste workshop: 28 maart Rotterdam

Zaterdag 28 maart 2020 geef ik een workshop papieren bloemen maken in Atelier 172, Rotterdam. Tot en met 31 januari krijg je 5 euro korting op het deelnametarief en betaal je maar € 27,50 in plaats van 32,50!

Info & Aanmelden

Korting op gereedschap

Een 3D-schaartje, combinatietang, lijmpistool. Gereedschap is onmisbaar voor een papierbloemist! Speciaal voor nieuwsbrieflezers: 15% korting op gereedschap met de kortingscode NB202001

Bekijk al het gereedschap

Nieuwe kleuren crêpepapier in het assortiment

In de categorie Florist crêpepapier (160 grams) en Extra Fijn crêpepapier (40 grams) zijn weer veel nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment!

Shop nu de nieuwste kleuren crêpepapier

Events en workshops

Open Atelier met miniworkshops - Atelier 172, Rotterdam

Op zaterdag 25 januari kun je in Atelier 172 komen kijken, shoppen en meedoen met een miniworkshop papieren bloemen maken!

Info en aanmelden voor de miniworkshop

Workshop papieren bloemen - Rotterdam

Op vrijdag 14 februari vindt er een regulier workshop papieren bloemen plaats in Atelier 172, Rotterdam. Er zijn nog maar 2 plekjes vrij!

Info en aanmelden

Workshop papieren bloemen - Schoonhoven - 14 maart 2020

Op zaterdag 14 maart geef ik een workshop papieren bloemen maken in De Werkbank in Schoonhoven! Er zijn al aanmeldingen binnen gekomen, op dit moment zijn er nog 7 plekken beschikbaar.
Info en aanmelden
Contact

Workshops

Wil je een workshop boeken voor je vriendinnengroep, familie of bedrijfsuitje? Bekijk de pagina Workshops of neem contact op!

Contact

Je kunt me een e-mail sturen via contact@papierenbloemen.nl.
Bellen of Whatsappen kan ook: 06-82787046. 
PapierenBloemen.nl
@papierbloemist
@papierenbloemen
Website
contact@papierenbloemen.nl
Copyright © 2020 PapierenBloemen.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp