Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
Beste papierbloemist,

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik word superblij van die prachtige herfstkleuren... Rood, bruin, geel en groen door elkaar, heerlijk! Herfstkleuren zijn een inspiratie geweest voor een nieuwe combipack in de webshop: Fall Favourites. Dit is een (van 4) MINI combipacks: er zitten geen hele rollen in maar stukken van 25 x 50 cm. Ideaal voor een leuk (herfst)boeket of om kleuren uit te proberen! De mini combipacks zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webshop, tot en met 18 oktober voor een speciale prijs (€10,95 ipv 11:95). 
Nieuwsbrieflezers krijgen bovendien nog extra korting, lees gauw verder!

Emily

Nieuws

NIEUW - MINI combipacks Florist crêpepapier

Wil je meerdere kleuren Florist crêpepapier uitproberen? Vind je een rol van 50 x 250 cm te veel voor jouw project? Je vindt vanaf nu MINI combipacks met Florist crêpepapier in de webshop! Er zijn op dit moment al vier sets met elk 5 prachtige kleuren: Pastel Pretties, Perfect Pink en Fall Favourites. Ieder set bevat 5 stuks 180 grams Florist crêpepapier van 25 x 50 cm. Ook nieuw is de mini combipack Garden Greens met daarin 5 stuks non-bleeding 160 grams Florist crêpepapier. Leuk om je eigen boeketje mee te maken!

Deze MINI combipacks zijn voor jou als nieuwsbrieflezer extra voordelig: met kortingscode COMBIPACK1 krijg je €1,- extra korting! De kortingscode geldt op alle mini combipacks en is geldig tot en met 18 oktober 2022. 
Events

Winterstop atelierworkshops

Het wordt buiten wat kouder, dat betekent dat het in het atelier ook wat frisjes is, te koud om fysieke workshops te geven helaas...
Je kunt nog wel langskomen om je bestelling op te halen of om te shoppen, maak hiervoor een afspraak via mail of telefoon/whatsapp: contact@papierenbloemen.nl - 06-82787046. 

Er komen in het najaar nog wel andere leuke events aan, houd de nieuwsbrief in de gaten voor data en details!

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp