Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
In deze editie:
 
  • Shoppen op afspraak!
  • International Paper Flower Day 14 mei
  • Nieuw: DIYbox Margrietjes
Beste papierbloemist,

Er is wat afgeklust de laatste tijd... Zo heb ik in het atelier een supergrote kast in elkaar voor (een deel van) de voorraad crêpepapier. Zó leuk om al die prachtige kleuren bij elkaar te zien! Je bent van harte welkom om eens te komen shoppen. Naast klussen in het atelier zijn we nu ook begonnen met klussen in ons nieuwe huis in Schiedam. Ik hoop de komende tijd nog genoeg tijd te hebben om bestellingen in te pakken én om workshops te geven. De eerstvolgende is een besloten workshop, in mei is er een speciale workshop wegens International Paper Flower Day. Doe je mee?
Veel maakplezier!

Emily

Nieuws

Winkelen op afspraak

Heerlijk toch, al die kleuren? Ik ben erg blij met de nieuwe voorraadkast! Het is zo een stuk makkelijker zoeken en vergelijken. Kom je ook een keertje shoppen? Maak een afspraak via e-mail  (contact@papierenbloemen.nl) of Whatsapp (06-82787046). 

International Paper Flower Day workshop 14 mei

14 mei is het International Paper Flower Day! Dat gaan we vieren met een workshop waarin je alles leert over het maken van papieren bloemen. 
Tot en met 17 april (of de workshop vol is) krijg je € 5 korting op deelname!
Meld je aan voor deze workshop

Nieuw: DIYbox Margrietjes

Simpel om te maken, leuk om cadeau te geven: deze DIYbox Margrietjes bevat alle materialen om 5 schattige margrietjes van crêpepapier te maken!

Bestel de DIYbox Margrietjes

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp