Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
Beste papierbloemist,

November is begonnen, het wordt nu écht koud en guur... Tijd om voor te bereiden op Kerst! Volgende week komt de nieuwe Kerstster-handleiding binnen voor de Kerstster DIYbox, deze kun je alvast bestellen. Ook geef ik binnenkort weer een online workshop papieren bloemen makne waar je voor een prikkie aan mee kunt doen. Zet jij ook de bloemetjes binnen dit najaar?

Emily

Nieuws
Kerstster DIYbox - maak je eigen poinsettia's!
Volgende week komt de nieuwe handleiding binnen voor de Kerstster, je kunt de DIYbox (of de handleiding) vanaf nu alvast bestellen via de webshop.
Bestel hier de Kerstster DIYbox
Events

Online workshop papieren bloemen maken 30 november

Ideaal voor wie de bloemetjes binnen wil zetten: een online workshop waarin je diverse tips en technieken leert voor het maken van papieren bloemen! 
De eerste online workshop is op 30 november om 14:00, meedoen kan met óf zonder materialen. Doe je mee? Aanmelden kan via de webshop!

Meld je aan voor de online workshop

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp