Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
Beste papierbloemist,

Tussen de verhuisdozen in typ ik deze nieuwsbrief... Volgende week gaan we verhuizen! Vanwege de verhuizing kan het voorkomen dat bestellingen die gedaan worden tussen 24 juni en 29 juni wat later verzonden worden dan je gewend bent (3 werkdagen ipv 2). 
Dit weekend is het Open Atelier, ook in Schiedam en doen we met diverse huurders in het pand aan de Nieuwe Haven/Schoolstraat mee. Op zondag 26 juni ben ik aanwezig, op zaterdag 25 juni is Julia van DotsDesign er. En mocht je dit weekend niet kunnen dan is een afspraak voor een andere dag zo gemaakt.
En heb je een creatief kind in huis? Voor de zomervakantie stelde ik weer een leuke Kidsbox samen met materialen voor het maken van papieren bloemen! Vanaf nu te koop in de webshop.

Veel leesplezier gewenst!


Emily

Nieuws

Open Atelier - zondag 26 juni 11:00 - 15:00

In het weekend van 25- 26 juni houden ik en andere huurders van het pand aan de Nieuwe Haven te Schiedam Open Atelier! Op zondag 26 juni kun je tussen 11:00 en 15:00 langskomen om te shoppen of gewoon even te kijken wat ik als papierbloemist allemaal doe. Leuk als je langskomt!

Nieuw: Kidsbox

Ideaal voor de zomervakantie: een DIYbox voor kinderen!
Shop hier de Kidsbox

Vakantietip: boeken!

Met fijne handleidingen om papieren bloemen te maken, ook op vakantie.
Shop hier alle boeken

Workshops - vrijdag 8 en zaterdag 9 juli

Yes, nieuwe workshopdata! Op vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli kun je weer meedoen aan een basisworkshop in het atelier in Schiedam. Doe je mee? 
Bekijk alle workshops
 

MakersMiddag - woensdag 20 juli

Een middag waar je als ervaren papierbloemist eens gezellig met andere papierbloemisten bloemen kunt maken. Geen workshop dus, maar wel ervaringen en tips uitwisselen én een fikse korting op crêpepapier. Doe je mee? 
Meld je aan voor een MakersMiddag

Verhuizing postadres

Het postadres van papierenbloemen.nl verhuist van Rotterdam naar Schiedam! Vanwege de verhuizing kan het voorkomen dat bestellingen die gedaan worden tussen 24 juni en 29 juni een werkdag vertraging oplopen. Excuses voor het ongemak! 
Het bezoekadres blijft ongewijzigd: Nieuwe Haven 107 A te Schiedam. Wil je langskomen om te shoppen of om je bestelling op te halen: dat kan nog steeds op afspraak door te mailen (contact@papierenbloemen.nl) of te bellen/appen (06-82787046).

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp