Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
In deze editie:
 
Makersmiddagen in juni en juli
Basisworkshops in juli
Open Atelier 26 juni
Beste papierbloemist,

Terwijl wij ons oude appartement aan het inpakken zijn, wordt er flink geklust in het nieuwe huis: binnenkort verhuis ik met mijn gezin naar Schiedam! Ik heb er erg veel zin in al moet er veel gebeuren voor we verhuisd zijn.
In het atelier probeer ik mijn rust te pakken (lees: werken en mooie bloemen maken). Door een aparte 'maakhoek' te creëren kunnen voorbijgangers nu goed zien wat ik zoal maak. Ik hoop binnenkort ook weer bloemen in opdracht te kunnen maken...
Wat mij leuk lijkt is een zomer waar veel (nieuwe) papierbloemisten lekker de bloemetjes binnen zetten, daarom zijn er weer nieuwe events toegevoegd aan de agenda. De eerste MakersMiddag is al bijna, een tweede editie vindt in juli plaats. Ook komen er weer basisworkshops aan en kun je 26 juni langskomen tijdens Open Atelier. 
Veel leesplezier gewenst!


Emily

Nieuws

MakersMiddag - woensdag 15 juni & woensdag 20 juli

Een middag waar je als ervaren papierbloemist eens gezellig met andere papierbloemisten bloemen kunt maken. Geen workshop dus, maar wel ervaringen en tips uitwisselen én een fikse korting op crêpepapier. Doe je mee? 
Meld je aan voor een MakersMiddag

Open Atelier - zondag 26 juni 11:00 - 15:00

In het weekend van 25- 26 juni houden ik en andere huurders van het pand aan de Nieuwe Haven te Schiedam Open Atelier! Op zondag 26 juni kun je tussen 11:00 en 15:00 langskomen om te shoppen of gewoon even te kijken wat ik alspapierbloemist allemaal doe. Leuk als je langskomt!
Meer info over het Open Atelier in de volgende nieuwsbrief. 

Nieuwe workshopdata: vrijdag 8 en zaterdag 9 juli

Yes, nieuwe workshopdata! Op vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli kun je weer meedoen aan een basisworkshop in het atelier in Schiedam. Doe je mee? 
Bekijk alle workshops

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp