Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
Beste papierbloemist,

De SALE smelt bijna: tot en met 31 juli shop je heel veel artikelen met korting in de shop! Door de opruiming is er ook weer ruimte voor nieuwe artikelen zoals Aquarola watervast crêpepapier met regenboogkleuren. Ik heb ook ruimte gemaakt in mijn agenda voor nieuwe workshops en MakersMiddagen en zelfs een Makersdag: op 27 augustus! In de ochtend een basisworkshop, in de middag kun je lekker doorgaan met maken. Doe je mee? Aanmelden kan via de webshop!
In augustus ga ik even op vakantie, maar bestellingen worden door Julia van DotsDesign afgehandeld.
Fijne zomer iedereen!

Emily

Events

Makersdag 27 augustus: basisworkshop + MakersMiddag

Op veler verzoek: een workshopdag waarbij je in de ochtend basistechnieken leert en in de middag lekker door kunt gaan met maken! Heb je al ervaring met bloemen maken, dan kun je ook gewoon alleen in de middag meedoen. Het wordt echt een gezellige creatieve dag! Doe je mee? 
Meld je aan voor de Makersdag
 

Workshop 17  september

Op zaterdag 17 september 10:00 geef ik ook een basisworkshop papieren bloemen maken.
Doe mee met deze basisworkshop
 

Makersmiddag 21 september

Een middag waar je als ervaren papierbloemist eens gezellig met andere papierbloemisten bloemen kunt maken. Geen workshop dus, maar wel ervaringen en tips uitwisselen én een fikse korting op crêpepapier. Doe je mee? 
Meld je aan voor een MakersMiddag
Nieuws
NIEUW - Aquarola crêpepapier met regenboogkleuren! Dit watervaste crêpepapier is leuk om decoratie mee te maken met kinderen, geeft niet af. Tot en met 31 juli met korting te bestellen!

DIY Pioenroos

Je ziet ze nu veel buiten: pioenrozen in allerlei kleuren en soorten! Ze zijn heerlijk om zelf te maken van crêpepapier, dan geniet je het hele jaar lang van de prachtige kleuren! 

Vakantie 3 - 19 augustus

Van 3 - 19 augustus neem ik vakantie en zal Julia van DotsDesign de bestellingen voor mij overnemen. Het kan in die periode een werkdag langer duren voor je bestelling verwerkt en verzonden wordt! Ook zal ik wat minder bereikbaar zijn, maar op e-mails, Whatsappberichten en voicemails kan ik binnen 48 uur een reactie sturen. 

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp