Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
Beste papierbloemist,

Kruidnoten in de supermarkt, de zon gaat eerder onder: herfst komt eraan! 
Wat ook eraan komt zijn 6 nieuwe kleuren 90 grams crêpepapier uit Italië, yes! Tot en met 5 september kun je de nieuwe kleuren met korting pre-orderen én het overige crêpepapier uit het assortiment Italiaans crêpepapier nabestellen. Ik verwacht de producten in week 37-38 uit te kunnen leveren.
Ook komt er weer een leuke workshopdag aan: op 17 september geef ik in de ochtend een basisworkshop, in de middag kun je (als ervaren papierbloemist) aanschuiven bij de MakersMiddag. Lekker een hele dag bloemen maken, yes! 
In deze nieuwsbrief lees je ook alvast een vooraankondiging: er komen (helaas) flinke prijsstijgingen aan. Meer daarover in de eerstvolgende nieuwsbrief. 
Veel lees-  en maakplezier gewenst!

Emily

Nieuws

Pre-order: 6 nieuwe kleuren 90 grams crêpepapier! 

Tot en met 5 september kun je de 6 nieuwe kleuren 90 grams crêpepapier met korting pre-orderen. Ook kun je de rest van het Italiaanse crêpepapier nabestellen. Levering verwacht in week 37-38. 
Meer info & bestellen

Prijsstijgingen per 1 oktober

Er zijn de afgelopen maanden flink veel leveranciers geweest die hun prijzen (drastisch) verhoogd hebben. Dat betekent dat ook de webshop van papierenbloemen.nl prijsstijgingen zal moeten invoeren, vooral in de categorie crêpepapier. De prijsstijgingen zullen ingaan per 1 oktober. Meer informatie over de verhoogde prijzen volgt in de aankomende nieuwsbrief!
Events

Makersdag 17 september: basisworkshop + MakersMiddag

Een workshopdag waarbij je in de ochtend basistechnieken leert en in de middag lekker door kunt gaan met maken! Heb je al ervaring met bloemen maken, dan kun je ook gewoon alleen in de middag meedoen. Het wordt echt een gezellige creatieve dag met (optioneel) een lekkere lunch! Doe je mee? 
Meld je aan voor de Makersdag

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp