Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
Beste papierbloemist,

Ook ik moet eraan geloven: prijsstijgingen. Diverse leveranciers en fabrikanten hebben hun prijzen zo verhoogd dat het niet anders kan de prijzen in de webshop verhogen. Gelukkig heb je nog even de tijd: de prijswijzigingen gaan pas in per 1 oktober 2022, je kunt dus nog even shoppen met de oude prijzen. Kijk ook vooral even bij de categorie Herfstkleuren in de webshop, daar staan heel veel producten in die scherp geprijsd zijn tot en met 30 september. Extra voordeel dus!
Ook in deze nieuwsbrief: een nieuwe workshopdatum. Waarschijnlijk de laatste voor de atelier-winterstop, ben jij erbij?
Veel lees-  en maakplezier gewenst!

Emily
PS: wacht je op nieuwe voorraad Italiaans crêpepapier? Die is onderweg, nog even geduld! Je kunt ook voorraadmeldingen aanzetten, dan ontvang je een e-mailtje zodra er nieuwe voorraad is.

Nieuws

Herfstkleuren in de aanbieding!

Het is herfst, tijd voor prachtige kleuren waar je warm van wordt! Deze producten met herfstige tinten zijn in de aanbieding, prijzen zijn geldig tot en met 30 september 2022.
Bekijk alle aanbiedingen

Prijsstijgingen per 1 oktober 2022

Er zijn de afgelopen maanden flink veel leveranciers geweest die hun prijzen (drastisch) verhoogd hebben. Dat betekent dat ook de webshop van papierenbloemen.nl prijsstijgingen zal moeten invoeren, vooral in de categorie crêpepapier. De prijsstijgingen zullen ingaan per 1 oktober. Meer informatie over de verhoogde prijzen lees je op de website.
Events

Makersdag 8 oktober: basisworkshop + MakersMiddag

Een workshopdag waarbij je in de ochtend basistechnieken leert en in de middag lekker door kunt gaan met maken! Heb je al ervaring met bloemen maken, dan kun je ook gewoon alleen in de middag meedoen. Het wordt echt een gezellige creatieve dag met (optioneel) een lekkere lunch! Doe je mee? 
Meld je aan voor de Makersdag

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp