Copy

De Papierbloemist 

Nieuwsbrief van Papierenbloemen.nl dé webshop voor papierbloemisten.
In deze editie:
 
Workshops 25 mei en 11 juni
MakersMiddag 15 juni
Nieuwe boeken
Beste papierbloemist,

Ik ben nog aan het nagenieten van de hele leuke Paper Flower Day workshop afgelopen zaterdag... Daarom heb ik snel nieuwe data voor workshops ingepland én een heel nieuw event: de MakersMiddag. Bedoeld voor ervaren papierbloemisten die géén behoefte hebben aan een workshop maar gewoon een middag lekker willen maken.
Ook zijn er twee prachtige nieuwe boeken met handleidingen voor het maken van papieren bloemen te koop, die wilde ik ook onder de aandacht brengen. 
Lees gauw verder!


Emily

Nieuws

Nieuw boek: Crepe Paper Blooms, Bugs and Butterflies

Nèt binnen: het prachtige boek Crepe Paper Blooms, Bugs and Butterflies van Eileen Lim. Met niet alleen handleidingen voor  mooie bloemen maar ook beestjes van crêpepapier! Echt een prachtig boek waar je veel van kunt leren. 

Koop dit boek

Nieuw boek: A Petal Unfolds

In april binnengekomen, het boek van Susan Beech (A Petal Unfolds op Instagram). Een prachtig boek met mooie projecten erin! 

Koop dit boek

Nieuw event: MakersMiddag - woensdag 15 juni

Een middag waar je als ervaren papierbloemist eens gezellig met andere papierbloemisten bloemen kunt maken. Geen workshop dus, maar wel ervaringen en tips uitwisselen én een fikse korting op crêpepapier. Doe je mee? 
Meld je aan voor de MakersMiddag

Nieuwe workshopdata: 25 mei (online) & 11 juni (atelier)

Yes, nieuwe workshopdata! Op 25 mei vindt er weer een online workshop plaats, op zaterdag 11 juni kun je weer meedoen aan een basisworkshop in het atelier in Schiedam. Doe je mee? 
Bekijk alle workshops

Hallo, ik ben Emily!

Papierbloemist en eigenaar van de webshop Papierenbloemen.nl. Ik deel graag mijn kennis over het maken van papieren bloemen met jou! Heb je vragen of opmerkingen over deze nieuwsbrief? Of over iets anders? Neem contact op via e-mail of telefoon:
contact@papierenbloemen.nl
06-82787046
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 PapierenBloemen.nl, Alle rechten voorbehouden.


Bezoekadres (op afspraak):
Nieuwe Haven 107A, 3116AC Schiedam

Niet tevreden met deze nieuwsbrief?
Hier kun je je voorkeuren updaten of afmelden van deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp