Copy
Bekijk dit bericht in uw browser >>

E-health in beweging

20 mei 2015 | 13.30 – 17.00 uur | Utrecht | toegang gratis

Een middag met inspirerende sprekers en
presentaties van bijzondere e-health-projecten!

Rutger Engels (directeur Trimbos Instituut) - Ben Schouten (professor Playful Interactions) - Wouter Sluis-Thiescheffer (Lector a.i. Serous Game Design) - Patricia Vuyk (Lector Publieke Zorg en Preventie voor Jeugd bij Kenniscentrum Zorginnovatie) - Ivo Aben (Kinder- en Jeugdpsychiater Mondriaan Kinderen en Jeugdigen) - Menno Deen (Senior Game Designer Fontys, HvA en Lapp) - Student-gameontwikkelaars (Fontys Eindhoven) - Jeroen Büchli (Senior beleidsmedewerker Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie)

Meld u nu aan!

Games [4Therapy]

Games [4Therapy] (G4T) bestudeert op welke manieren digitaal spel en spelelementen een therapie kunnen verrijken. Ambitie is een efficiëntieslag: therapietrouw verhogen en meer inzicht voor cliënten, behandelaars en betrokkenen. Na een jaar van onderzoek en experimenteren door het consortium wordt in Eindhoven een serious game ontwikkeld ten behoeve van CGT. Het G4T consortium presenteert inzichten en een preview van de game.
Meer informatie >>
 

E-healthjeugdnetwerk

Je wilt aan de slag met e-health, maar hoe zorg je voor effectiviteit en kwaliteit? Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie presenteert het E-healthjeugdnetwerk. Dit project brengt de grote hoeveelheid initiatieven in de jeugd-ggz terug tot een aanbod van wetenschappelijk onderbouwde, kansrijke en kosteneffectieve programma's. Zo draagt het Kenniscentrum bij aan hogere kwaliteit van e-health-toepassingen, optimale bundeling van kennis en samenwerking in de brede jeugdhulp.
Meer informatie >>
 

Meld u nu aan!

Share
Forward
Tweet
Share
+1
Copyright © 2015 Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Alle rechten voorbehouden.


afmelden    gegevens bijwerken