Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?                                            Bekijk deze dan in uw browser
November 2013
Er is weer veel te melden, dus hoog tijd voor weer een nieuwsbrief, dachten wij! Bijzondere projecten van bijvoorbeeld het Leids Congres Bureau, die een leuke creatieve ochtend bezorgden aan bewoners van woonzorgcentrum Haagwijk, Connect-jongerengroepen uit de regio, die op 3 verschillende plekken hun tijd en handen kwamen brengen, studentenvereniging Gomarus die tijdens hun jaarlijkse Gomarusdag de handen uit de mouwen stak en een alleenstaande man een geschilderde woonkamer bezorgde. Te veel om op te noemen! Kijk op onze facebookpagina voor alle foto's en verslagen. 
Daarnaast zijn we alweer druk bezig met 2014, wat een jaar zal worden met nieuwe uitdagende projecten en programma's! 'Creatief Present', waarbij een kunstenaar gekoppeld wordt aan een project, zal een hernieuwde start krijgen; binnen het programma 'Gezinnen Present!' zijn nu de eerste presentaties bij gezinnen geweest; 'Ouderen Present' kan in 2014 van start gaan door de bijdrage van Stichting Hentina Backer; en tot slot 'Be Present' voor internationale studenten! Heel blij zijn wij dan ook met de toegekende steun van het WOZ Fonds, Stichting Doen, het HL Druckerfonds, Fonds 1818 en Stichting Hentina Backer voor deze programma's!

Welkom op PreSint!  
Donderdag 28 november

Precies een week voor Sinterklaasavond willen we graag met iedereen die betrokken is bij het werk van Stichting Present Leiden een mooie avond hebben op donderdag 28 november:

Locatie: 'De Bakkerij', Oude Rijn 44 b/c, Leiden
Maaltijd: 18:00-20:00 (inloop v.a. 17:30u)

Onder het genot van warme chocolademelk, presentjes en stamppotten willen we vrijwilligers bedanken voor hun inzet, contact hebben met andere betrokken mensen en kennis maken met nieuwe geïnteresseerden! Daarnaast willen we met trots ons nieuwe programma voor gezinnen presenteren 'Gezinnen Present'! 
Kom jij ook? Lees hier de uitnodiging en meld je aan!
"Ik vond het heel gezellig om met een groep een huis op te knappen en de reactie achteraf van de hulpontvanger was onbetaalbaar, daar doe je het voor! Het was leuk om een echt resultaat te zien, van voor en na en te merken dat je de persoon waarvoor je het deed heel erg blij maakte."
- Vrijwilliger na een Presentactie
Mirjam Zijderveld genomineerd voor Co Verhoogprijs!
Mirjam Zijderveld, al bij de oprichting van Stichting Present Leiden betrokken en nog steeds als vrijwilliger verbonden aan Present, is genomineerd voor de Jongeren Award, een onderdeel van de Co Verhoogprijs, dé vrijwilligersprijs van Leiden! Op vrijdag 6 december is de bekendmaking en uitreiking. Spannend dus, maar het zou natuurlijk zeer terecht zijn als zij deze prijs in de wacht sleept. Als vrijwilliger projectbegeleider en als meedenker in het programma 'Gezinnen Present' is zij heel betrokken bij het werk van Stichting Present Leiden en je begrijpt: daar zijn we blij mee!
“Ik vond het super gaaf om te doen en vond het heel bijzonder hoe vrolijk sommige daklozen waren."

- Reactie van een van de jongeren die gekookt hebben en voedsel uitdeelden aan daklozen
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
 <<Naam>> |  <<Emailadres>>
Ik wil me uitschrijven | Ik wil mijn gegevens veranderen | Deel deze mail met een vriend(in) 

Onze gegevens
Stichting Present Leiden | Oude Rijn 44 b/c | 2312 HG  Leiden,  Nederland

Email Marketing Powered by Mailchimp