Copy
Velkommen til Support Israels nyhedsbrev.

Se og læs mere på disse hjemmesider:

www.support-israel.dk

Besøg  Like 4 Israel på Facebook

 

NYHEDSBREV
fra support-israel.dk

De par tusinde abonnementer der modtager dette nyhedsbrev har tidligere modtaget analyser og en opsamling af nyheder om Israel ca. hver 14 dage. Nyhedsservice var tidligere et samarbejde med hjemmesiden israelinfo.dk og support-israel.dk. Nu er disse sider adskilt, da israelinfo.dk nu drives af nye folk. Men support-israel.dk er stadig under "Sammen om Israel" netværket, hvor vi også har Facebook siden Like4Israel.
Vi vil her gerne igen sende nyheder ind i mellem med diverse aktuelle info som kan være til støtte for Israel.
Vi undskylder fraværet og opfordrer til at hvis man har noget man gerne vil dele med alle os andre - at man sender til email adressen info@support-israel.dk (ye)
HISTORISK UDSTILLING: FOLKET, BOGEN, LANDET
Det 3.500 år gamle forhold mellem det jødiske folk og Det Hellige Land
KAN UDLÅNES
Som de fleste af jer ved, havde netværket, "Sammen om Israel", i samarbejde med Simon Wiesenthal Centre og UNESCO fået ovennævnet udstillingen til Danmark hvor der var kæmpe besøg på Københavns Rådhus i 2016. Man kan læse mere om udstilling her. Man kan se foto og læse om åbningsceremonien her.
Udstilling giver os muligheden for at opleve historien bag jødernes 3.500 år lange forhold til Det Hellige Land, fra dets bibelske rødder til oldtidens kongeriger under David og Salomon, fra grundlæggelsen af Jerusalem til ødelæggelsen af Det Andet Tempel, fra romernes besættelse af Judæa til kristendommens fødsel, fra korstogene til muslimsk styre, fra diaspora til pionerernes gen- og nyopbygning, fra den diplomatiske indsats, der affødte en moderne jødisk nation til den næsten totale udslettelse af Europas jøder i Shoah/Holocaust… frem til oprettelsen af staten Israel og det jødiske folks tilbagevenden til deres forfædres hjemland. 

OBS! UDSTILLING KAN UDLÅNES - udstilling har været rund i Danmark og Venner af Israel på Færøerne fik udstillingen i både Klaksvig og Thorshavn. Oplysninger om lån af udstillingen - send en mail til: info@support-israel.dk
NOTE: THE EXHIBITION IS ALSO IN ENGLISH
The exhibition has the original English texts as part of each panel design. The Danish translation texts run along the side of the panels. Therefore English speaking people will also enjoy the exhibition. 


Kom og hør David Weinberg (Israel)
& Conrad Myrland (MIFF Norway)

MIFF Danmarks første offentlige møde i Danmark afholdes i Aarhus den 27. august og i København den 29. august. Kom og hør to spændende foredrag af en af de mest erfarne forkæmpere for Israel, forfatteren David M. Weinberg. Der bliver også et indlæg af Conrad Myrland om MIFFs arbejde i Norge og hvordan de har skaffet 11.000 medlemmer med at vinde hjerter og sind for Israel.  For mere information om MIFF i Danmark klik her.
mandag 27. august 2018 kl. 18:00
Stiften Loungen, Frederiksgade 78B, st., Aarhus C
onsdag 29. august 2018 kl. 18:00
Det Jødiske Samfund i Danmark, Krystalgade 12, København K

Medicin til Gaza – eller hva’?

Når komplicerede spørgsmål skal besvares, er det en god idé at skubbe drømmerier, ubegrundede følelser og fordomme lidt til side og kigge på virkeligheden. Læs hele debatindlægget af Søren Espersen, folketingsmedlem, fmd. for Det Udenrigspolitiske Nævn i Jyllands-Posten - klik her Send til en ven  
Bemærk, at artikler og indlæg, bragt på disse sider ikke nødvendigvis udtrykker
Support-Israels synspunkter.
Copyright © 2018 Israel info / Support Israel, All rights reserved.
Du får dette nyhedsbrev fordi du har valgt at modtage nyheder fra Israel via Israel-Info/Support-Israel.
Vores email adresse er:
info@support-israel.dk
Email Marketing Powered by Mailchimp