Copy
het goed 1 mei
Ik ga op vakantie en neem mee

Ik ga op vakantie en neem mee…

Vakantietijd: wat neem jij mee? Het is zomer. En de vakantie staat voor de deur. We kunnen weer heerlijk genieten van de zon in leuke, vrolijke, luchtige kleding. Samen op pad gaan, lekker buiten spelen, eindelijk die stapel boeken lezen en luieren op het strand. We geven je 5 tips van leuke én praktische spullen die jouw zomer en vakantietijd nóg leuker en relaxter maken. Lees meer >>>

Handige toilettas

Je kent het wel…je gaat naar de camping en zoekt nog iets om je toiletspulletjes in mee te nemen. Een handige toilettas om een tandpasta, een tandenborstel en bv. een haarborstel in op te bergen. Deze toilettas is zo eenvoudig te maken, dat je 'm snel en makkelijk maakt voor het hele gezin; iedereen z'n eigen toilettasje. Wat je nodig hebt is een oude handdoek, een naaimachine en wat lint. Zo maak je deze toilettas >>> En na de vakantie? In de wasmachine en in de kast voor volgend jaar.
toilettas
Volg ons ook op Facebook
f
Het Goed Best

Goed Bezig

Wist je dat Het Goed Best nog niet zo lang geleden is verhuisd? Ze betrokken een mooi, nieuw pand aan de Sportlaan 8 in Best. De winkel is een prachtig visitekaartje van Het Goed waarin hergebruik en de missie prachtig samenkomen. Bekijk hier het fotoboek of een leuke videopresentatie van Het Goed Best.
Maar we hebben nog een nieuwe uitdaging te gaan; nog 3 weken en dan opent Het Goed haar 26ste vestiging aan de Ambachtsstaat 19 in Schijndel. Waar veel mensen druk zijn met de vakantievoorbereidingen voor deze zomer, is het bij Het Goed Schijndel ‘alle hens aan dek’. Super trots op deze nieuwe mijlpaal en op de mooie samenwerking met de gemeente Schijndel en onze partner WSD. Feestelijke opening 14 juli aanstaande 10.00u., Ambachtstraat 19 in Schijndel.
Column Mevrouw R
folklorische vakantielapjes

Ik ga op reis en neem mee...

Tijdens de vakantie willen we bewegen of stilstaan. Als we kiezen voor bewegen, dan graag zorgeloos reizen naar een andere plek. Besognes laten we het liefst thuis. Voor sommige vakantiegangers is de reis een last, voor anderen is de reis zelf het hoogtepunt van de onderneming. Het mooie van op reis zijn is dat je alleen maar lichte keuzes hoeft te maken: die mooie wandeling of toch liever lui in de hangmat? Blijven we nog een nachtje of gaan we weer verder? En gaan we dat kleine restaurantje uitproberen of koken we zelf? Je hoeft op reis niets. Alles is goed. Lees meer...

De mensen achter Het Goed

De missies van Het Goed zijn o.a. duurzaam, hergebruik en sociaal ondernemen. Als we het hebben over sociaal ondernemen dan willen wij vooral de mensen achter Het Goed een gezicht geven en hun verhalen opschrijven. Begin dit jaar startte Het Goed Lelystad een Facebook campagne waarin medewerkers hun verhaal vertellen. Lees hier waarom Asha graag bij Het Goed in Lelystad werkt!

Op dit moment is Het Goed Schijndel, onze nieuw te openen winkel, druk bezig haar mensen via de Facebookpagina van Schijndel voor te stellen. Resultaat, veel leuke reacties en een hoge betrokkenheid.
Asha Het Goed lelystad
Copyright © 2016 Het Goed, All rights reserved.

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Ons adres is:
Het Goed
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord, Flevoland
Nederland

Deze mail is verzonden naar <<E-mailadres>>| Afmelden