Copy
De natuur in ons
Boekenweek special 2018
 
Bekijk in je browser
Van zaterdag 10 maart t/m zondag 18 maart is het weer Boeken­week. Thema Boeken­week 2018 is ‘natuur’. Én vanwege de Boekenweek zal de hoeveelheid ‘kringloop-lit’ nog imposanter zijn dan gewoon­lijk. Daarom hebben wij een speciale actie!
* Alleen op geselecteerde boeken van 10 maart t/m 18 maart 2018.
Boekenweek bij Het Goed >>

De natuur in ons


Dat is ons thema voor de Boeken­week bij Het Goed. Natuur is alles­omvattend, het is meer dan flora en fauna. En als je zuinig omgaat met deze natuur dan ligt het her­gebruiken van boeken eigen­lijk heel voor de hand. Minder verspil­ling van papier door boeken een tweede leven te geven.
Om de boeken de aandacht te geven die ze verdienen, werken wij bij Het Goed met boekspecialisten. In deze boeken­week special vertellen zij over hun passie en waarom ze graag klanten blij maken met een goed kringloop-boek.

“Boeken zijn altijd mijn passie geweest.”


Elke dag ben ik weer nieuws­gierig wat er aan nieuwe boeken en media binnenkomt. Dat is veel geva­rieerder dan bij een gewone boek­winkel en vaak zijn het boeken die helemaal nergens meer te koop zijn. Het opnieuw in omloop brengen van boeken past helemaal in de missie van Het Goed. Dat voelt goed.
Ada boekenspecialist in Lelystad >>

“Ik zie mij dit werk nog doen als ik zeventig ben.”


Wanneer ze een week niet op de boeken-, muziek en film­afdeling wordt gespot, beginnen klanten meteen naar haar te vragen. In de vier jaar dat Pamela nu bij Het Goed in Best werkt, maakte ze zich ab­soluut onmisbaar. “Ik zie mij dit werk nog doen als ik zeventig ben.”
Pamela boekenspecialist in Best >>

"Altijd leuk om een praatje te maken."


Eerst werkte ik bij de informatie­balie en al snel ben ik op de boeken­afdeling aan de slag gegaan. Het sorteren en prijzen is mijn hoofd­taak. Regelmatig krijg ik vragen of we een bepaald boek ook in huis hebben of een speciaal verzoek een bijzonder boek. Ik help mensen graag in hun zoektocht.
Ton boekenspecialist in Nijmegen >>

Column mevrouw R.

52 Boekenweken

Dat een kringloop­winkel een schatkamer is voor de verbeelding hoef ik jullie niet te vertel­len. De verhalen liggen voor het oprapen. Pak een wille­keurig voorwerp en het verhaal begint vanzelf.
 
Gevonden
in de Wissewaswinkel
bij de vergeetclub
over mooi en lelijk
wie durft
tussen te koop en miskoop
de wereld in oude ansichtkaarten
heimwee
naar museum van gebroken harten
Lees hier haar column >>
Geïnspireerd blijven? Volg ons ;-)
 
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
 
Ons adres:
Het Goed
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord,
Flevoland
Nederland 
Copyright © 2018 Het Goed -  Alle rechten voorbehouden.