Copy
Nieuwsbrief 
December 2021
Share Share
Share Share
Forward Forward
Beste lezer,
 
Deze maand in de nieuwsbrief:                          
 
  • Voorstellen Paul Geurts
  • Einde stageperiode Daan Brouwers
  • Samenwerking onderwijs
  • Project ontwikkeling verpakking MiByte
  • Beej Benders Venlo
  • Regionale aandacht voor MiFood
Voorstellen Paul Geurts
 
Binnen MiFood is Paul verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten binnen het Nutritional Concepts Lab (NCL) op de Brightlands Campus veilige en gezonde voeding in Venlo. Hij is als stagiair namens Helicon Den Bosch gestart in maart 2020 en heeft zijn praktijk examen met succes afgelegd in het NCL. De werkzaamheden bevielen hem zo goed dat hij na zijn studie een baan bij MiFood heeft geaccepteerd. Sindsdien bediend hij de apparatuur en denkt mee in de ontwikkeling van nieuwe producten. Leidend hierin blijft de potentiële gezondheidswaarde van het eindproduct. 

                                       
Einde stageperiode Daan Brouwers

Daan Brouwers heeft bij MiFood in de maanden augustus tot half november stage gelopen. Hij is derdejaars student voeding bij Yuverta in Helmond, voorheen Helicon. Tijdens zijn stage heeft hij alle werkzaamheden binnen het bedrijf mee mogen uitvoeren, onder begeleiding van Paul Geurts, onze operator bij MiFood. Omdat Daan binnen Yuverta voeding en voorlichting heeft gekozen, heeft hij voor MiFood ook aan dit laatste onderdeel veel tijd besteed. Zo heeft hij op Linkedin en op Facebook een pagina aangemaakt en de nieuwsbrieven vorm gegeven. Ook heeft hij via deze kanalen onze volgers al mee laten genieten van zijn mooie foto’s van onze grondstoffen: groenten en fruit.
Om ook te leren hoe bedrijven communiceren via verpakkingen heeft hij de Empack beurs bezocht.
Daan en zijn begeleider van school hebben veel geleerd en voor ons heeft hij mooie opdrachten uitgevoerd. 


Samenwerking onderwijs

MiFood vindt het belangrijk dat studenten geschoold worden vanuit de scope medewerker van de toekomst. Omdat we mondiaal in een transitie zitten op gebied van Food processing, is het evident dat studenten hierin worden bijgeschoold. Om het niet bij goede intenties te houden is MiFood in gesprek met Yuverta om hieraan een structureel karakter te geven. We denken aan inzet studenten in stageperiodes, een rol in het reguliere onderwijsprogramma en het samen ontwikkelen op projectbasis. Vrijdag 3 december hebben we mogelijkheden en reeds ontwikkelde tools uitgewisseld.
Project Ontwikkeling verpakking MiByte

Voor ons nieuwe product Mibyte, de reep van MiFood, zijn we op zoek naar een nieuwe verpakking. Studenten van de has hogeschool ondersteunen hierin MiFood, in hun reguliere onderwijsprogramma. Kelly Hendriks docent voeding & gezondheid in Venlo, en Carmen Houben als docent healthy living zijn de begeleiders. In een gastles van MiFood op 17 november, welke door Corona digitaal is ingevuld, is veel aandacht besteed aan de motivatie om te komen tot de Joycies. De factor gezondheid is key binnen MiFood ontwikkeling en dat willen we uiteraard uitdragen. Op basis van de ontvangen informatie zijn de studenten aan de slag gegaan. We zijn erg benieuwd naar de ontwerpen, die uiteraard aan de geldende wetgevingen moeten voldoen. Meer hierover volgt in een van de volgende nieuwbrieven. 
Beej Benders Venlo
 
Zaterdag 28 november was MiFood de hele dag aanwezig Beej Benders in Venlo.
Winkelende klanten kregen uitleg over MiFood, de regionale grondstoffen, interventie test in Maastricht, smaak en vezels.
De dag was te kort om alle vragen te beantwoorden. De interesse voor gezonde voeding was erg groot, maar er waren ook veel onduidelijkheden. Uiteraard komen dan ook eigen koop-, bewaar- en kookgewoontes aan de orde. Voortschrijdend inzicht hierin heeft veel ogen doen openen. Uiteraard werden de verschillende mixen ter plekke aan een keuring onderworpen. Op basis hiervan gingen  bezoekers met informatiemateriaal en Joycies op weg naar de kassa. Een zeer geslaagde dag die voor herhaling vatbaar is, omdat de klantreacties ons ook weer aanzetten tot nieuwe ontwikkelingen.


 
Regionale aandacht voor MiFood

Om als MiFood meer exposure te krijgen, verschijnen we regelmatig in de pers. Afgelopen maand was er aandacht in de regionale krant van Blerick.

Klik op onderstaande afbeelding voor het volledige artikel.

Bezoek nu onze website
Volg ons nu op facebook en Linkedln!
Facebook
LinkedIn
Website
Email
MiFood Personalised nutrition
Villafloraweg 1 
5928 SZ Venlo
Voorheen Sint Jansweg 20
The Netherlands

Our contact info:
Info@MiFood.nl

Copyright @ 2021 MiFood., all rights reserved.
  


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
MiFood · Villafloraweg 1 · Venlo, Limburg 5928 · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp