Copy
Nieuwsbrief Orsima

Terugblik online event: veiligheid op de werkvloer

Op 19 mei organiseerden wij ons tweede online event over veiligheid op de werkvloer. Heb je het gemist? Lees en bekijk dan alles terug in deze mail.

Sluiten veiligheid en efficiëntie elkaar uit? Berend Brinkhuis vindt van niet en nam de kijkers van het online event mee in zijn kijk op veiligheid aan de hand van een aantal uitspraken. Met diverse tafelgasten werd gediscussieerd over de rol van alle betrokken partijen als het gaat om veiligheid.

Presentatie

Tijdens het event maakten we gebruik van een korte presentatie. Deze kun je hieronder downloaden om de informatie nog even rustig terug te kijken.
Presentatie Online Event Orsima 19 mei

Live stream

Lukte het jou niet om op 19 mei aan te sluiten, maar wil je de opname wel terugkijken? Dat kan!
Hieronder delen we graag het geheel, maar ook losse items met je. Deel ze ook gerust met je collega via de playlist 'onze events' op YouTube.
Bekijk hier de hele livestream terug

Keynote Berend Brinkhuis

Op 19 mei was Berend Brinkhuis te gast in de Orsima studio. Hij vertelde aan de hand van een aantal uitspraken over zijn kijk op veiligheid in de Industriële Dienstverlening.
Bekijk de keynote van Berend Brinkhuis

Video items Shell Moerdijk

Wij bezochten Shell Moerdijk voor interviews met Robert Hop (Shell), Manuela van der Laarse - Glied en Henk Peperkamp (beiden van Mourik Industry). Onze gasten aan tafel bespraken daarna wat de uitdagingen zijn op dit vlak. Hoe houd je de driehoek tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en uitvoerder zo veilig mogelijk?

Hoe de tools van Orsima bijdragen aan veiligheid in jouw organisatie

In het laatste deel van ons online event presenteerden we, hoe jij de tools van Orsima kunt inzetten in jouw organisatie. Niet alleen zijn het startklare producten die je zo kunt gebruiken, maar ze zijn ook ontwikkeld samen met specialisten uit de branche. Gepke en Charlotte vertelden wat jij ermee kunt bereiken.
Arbo(catalogus) en duurzame inzetbaarheid
Opleiden

Graag tot ons volgende event!

Vaste Kommissie en Team Orsima

LinkedIn LinkedIn
Facebook Facebook
Orsima
Reitseplein 1
5037 AA TILBURG

Postbus 4076
5004 JB TILBURG

Telefoon: 013 - 59 44 177
E-mail: info@orsima.nl


This email was sent to <<Email adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Orsima · Reitseplein 1 · Tilburg, 5037 AA · Netherlands