Copy
Sompamem és el butlletí digital del PAMEM.

Desembre de 2012


Barcelona, ciutat de grans professionals de la salut. Ciutat saludable

Barcelona és una ciutat històricament compromesa amb la salut. Des de la salut pública i la participació comunitària fins a la recerca més innovadora, passant per tots els nivells d’una atenció que va de la prevenció i l’atenció primària fins a la més alta especialització.
Des del PAMEM valorem la proximitat i la confiança dels equips d’atenció primària amb la ciutadania i fomentem la coresponsabilització de cadascú amb la seva salut. És per això que destaquem la tasca dels professionals que, també com a part de la seva activitat assistencial, impulsen la prevenció, l'educació i la participació en salut de les prop de cent mil persones assignades als CAP Barceloneta, Vila Olímpica i Larrard. Tots contribueixen a fer de Barcelona la ciutat saludable que volem.


Cristina Iniesta
Delegada de Salut de l'Ajuntament de Barcelona
i presidenta del PAMEM

Millorar la salut i l’autonomia personal de la gent gran del barri

 

 Escola de Salut de la Barceloneta

El CAP Barceloneta, juntament amb altres entitats del barri, organitza cursos setmanals per a gent gran, per tal que millorin el coneixement del propi cos, dels processos patològics, de les dietes saludables, així com de l’estructura sanitària i dels serveis del barri.
Més informació
Atenció sanitària sense sortir de casa i amb totes les garanties


 Consulta online 

Els pacients dels CAP Barceloneta, Vila Olímpica i Larrard ja poden fer consultes per internet als professionals de medicina i infermeria. Amb un codi d’identificació, el pacient pot rebre respostes clíniques i comentar els resultats d’anàlisis i altres proves diagnòstiques.
Més informació
Capacitació per a cuidadors no professionals


Cuida’t per cuidar

El CAP Larrard organitza un nou curs per a cuidadors no professionals de persones dependents, que ofereix pautes per cuidar-se i cuidar millor en el dia a dia, recursos per al maneig de situacions concretes i de prevenció de riscos físics o psicològics, i informació sobre els recursos sociosanitaris.
Més informació
Copyright © 2012 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp