Copy
somPAMEM és el butlletí digital del PAMEM.

Gener de 2014


S'impulsa el projecte LEAN per a la millora de processos

Al començament de 2014 s'implantarà un nou procés d’atenció al pacient amb MPOC. Aquest nou procés s'ha creat a partir de la metodologia LEAN, que té com a objectiu millorar la seguretat del pacient i la qualitat del servei, i facilitar la feina diària dels professionals per aconseguir una organització flexible, àgil i fiable. Més informació
 

La consulta online ja permet adjuntar documents

Tant professionals com usuaris valoren molt positivament la consulta online, implantada als CAP del PAMEM des de final de l'any 2012. Ara, a més, aquesta eina permet adjuntar documents com ara resultats de proves o receptes electròniques, entre altres. Més informació
 

Es posa en marxa el projecte Infermeria Innova

El projecte Infermeria Innova es va definir l'any 2013 i el seu desenvolupament preveu la realització de cinc seminaris de producció en què participen vuit infermeres assistencials, experts en el tema escollit, dues infemeres docents universitàries i col·laboradors. Més informació

L'EFID, un equip per dinamitzar el PAMEM des de dins de l'organització

L'EFID (equip de formació i desenvolupament) està format per sis professionals del PAMEM i la seva missió és vetllar, impulsar, facilitar i fer operatiu tot el que fa referència al desenvolupament organitzatiu, assistencial i professional.
Més informació

Formació en reaminació cardiopulmonar

Entre l’any 2013 i el començament del 2014 tots els professionals dels tres centres d’atenció primària del PAMEM, 166 persones, hauran fet una formació de suport vital bàsic (SVB) i desfibril·lació automàtica (DEA) acreditada pel Consell Català de Ressuscitació.
Més informació
Els usuaris del CAP Barceloneta puntuen el centre amb un 8,24
 

 Usuaris molt satisfets 

Les dues enquestes de satisfacció realitzades als usuaris del CAP mostren resultats molt positius, als quals se sumen les mostres de suport i les felicitacions que els usuaris han dedicat a l'equip del centre a través de la xarxa de pescadors instal·lada amb motiu del seu vintè aniversari.
Més informació
Relleu a la direcció del CAP Vila Olímpica
 

 El Dr. Óscar Peral, nou director 

Hem entrevistat el Dr. Peral, que ens ha parlat de les característiques pròpies de la població que atén el CAP Vila Olímpica i de quina és la seva aportació a una organització com el PAMEM, on conviuen tres centres d'atenció primària amb trajectòries i realitats diferents.
Més informació
S'integren al CAP Larrard tres noves especialitats


 Es completa la RAE al CAP Larrard 

Al final de 2013 s'ha completat la reforma de l'atenció especialitzada (RAE) al CAP Larrard, un model compartit primària-hospital que ha de permetre potenciar espais compartits com la consultoria virtual i les sessions clíniques i formatives.
Més informació
Copyright © 2014 PAMEM, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp