Copy
Butlletí digital del PAMEM.

Núm. 7. Març de 2016


Es posa en funcionament el CUAP Gràcia

Una de les mesures previstes dins del Pla d'ordenació de les urgències a la ciutat de Barcelona és la creació del CUAP Gràcia, un dispositiu d'atenció urgent de proximitat amb una oferta horària ampliada i que es coordinarà amb els serveis d'urgències dels hospitals de referència.
El desplegament d'aquest nou equipament es farà en dues fases: l’1 d’abril del 2016 es posarà en marxa el nou CUAP Gràcia, gestionat pel PAMEM i situat a l’espai de les urgències de l’Hospital de l’Esperança, en horari de 8 a 24 h; i en una segona fase, prevista per al 2017, el CUAP ampliarà el seu horari a 24 hores i se situarà a la primera planta del CAP Larrard. Més informació
 

El Pla estratègic 2016-2020, orientat als resultats en salut

Els últims mesos l'equip directiu del PAMEM ha treballat en l'elaboració i concreció del Pla estratègic que ha de guiar les actuacions de la institució els propers anys i que s'ha estructurat en set línies estratègiques.


Parlem amb Mariajosé Gordillo
Mariajosé Gordillo és la directora d'Infermeria, Formació i Comunicació del PAMEM i ens parla de la seva vocació i la seva visió de l'atenció primària de salut. Més informació

Una organització que gira al voltant de la ciutadania

El CAP Barceloneta participa en el projecte COMSalut
 

 Per una atenció integral 

Amb l'objectiu d'atendre de manera integral la salut de la ciutadania i millorar la qualitat de vida de les persones, el projecte COMSalut ofereix un espai de trobada entre diverses entitats, que intercanvien experiències i estableixen estratègies comunes d'actuació.
Més informació
El CAP Vila Olímpica inicia un projecte de suport a la criança
 

 Píndoles literàries per a la reflexió 

El CAP Vila Olímpica iniciarà aquest mes d'abril un projecte d'edició d'articles breus que es difondran a l'espai de pediatria. Els textos aportaran reflexions al voltant del món educatiu i tindran diversos formats: relats, fragments d'entrevistes, ressenyes de llibres, etc.
Més informació
El CAP Larrard impulsa la creació d'una app per a malalts de MPOC 


 Innovació en l'atenció a  pacients crònics 

Sílvia Roig, infermera del CAP Larrard, ha dissenyat una aplicació per a pacients amb MPOC amb l'objectiu d'empoderar-los i millorar l'autocura. Està previst fer una prova pilot per valorar la utilitat de l'app en l'atenció a pacients crònics.
Més informació
Copyright © 2016 PAMEM, All rights reserved.
La nostra adreça és:
PAMEM
Viladomat, 127
Barcelona, B 08015
Spain

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp