Copy
Butlletí digital del PAMEM.

Núm. 6. Maig de 2015


Tot just al final de l'any passat em vaig incorporar com a gerent del PAMEM i ben aviat he pogut copsar les característiques singulars d'aquesta activa entitat sanitària. Una organització que presta serveis d’atenció primària a quatre ABS de la ciutat de Barcelona (CAP Barceloneta, CAP Vila Olímpica i CAP Larrard), de forma molt dinàmicai ofereix serveis sanitaris a 10.000 treballadors municipals.
 
Des de l'atenció de prop de 100.000 persones a la ciutat de Barcelona, treballem perquè el nostre compromís amb el sistema de salut ens continuï fent mereixedors de la confiança de la nostra població i també de les administracions sanitària i municipal. Així mateix, volem enfortir les relacions amb la comunitat, amb la resta d'entitats de la xarxa sanitària i amb les empreses i entitats vinculades al sector de la salut, la innovació i el coneixement, amb les quals compartim l'objectiu d'un benestar per a la ciutadania que es pugui mantenir i millorar en el futur.
 
Les demandes ciutadanes i la manera de prestar els serveis assistencials estan canviant i, per tant, cal que les organitzacions també canviïn. La manera de ser i fer del PAMEM com a organització propera, àgil i innovadora ens fa ser optimistes per agafar un nou impuls. Amb aquesta finalitat d'assumir nous reptes hem establert unes línies estratègiques per als propers anys, orientades cap a un nou model d’atenció primària que cerca la qualitat assistencial potenciant la gestió clínica, l’atenció a la cronicitat, les millores en capacitat resolutiva, la integració de processos assistencials i l’atenció a la salut comunitària. No tinc cap dubte que la qualificació i el compromís dels professionals del PAMEM, orientats tots cap a aquests objectius de futur, són la base d'una organització que treballa per ser millor.

Àlex Escosa
Gerent del PAMEM


Una organització que gira al voltant de les persones
Un pla estratègic orientat als resultats en salut

Un projecte per analitzar el cost, l'efectivitat i la utilitat de la detecció del glaucoma
 

 Millora en la detecció del glaucoma 

El CAP Barceloneta, juntament amb el CAP Vila Olímpica i el Servei d'Oftalmologia de l'Hospital de l'Esperança, han iniciat un projecte de detecció precoç del glaucoma a través de la detecció guiada per imatges, l’anàlisi automàtica d'imatges i la telemedicina.
Més informació
El CAP Vila Olímpica col·labora amb entitats del barri per detectar els problemes de salut i posar-hi remei
 

 Compromesos amb l'atenció comunitària 

La Taula de Salut Comunitària del Poblenou, de la qual forma part el CAP Vila Olímpica juntament amb altres entitats del barri, ha permès establir una xarxa molt potent entre els diferents agents de salut que permetrà definir noves línies d'actuació comunitària.
Més informació
El CAP Larrard posa en marxa la revisió grupal a infants de
nou mesos


 Una sessió per aprendre i compartir  

La visita grupal consisteix en una xerrada impartida per dues infermeres en la qual es parla sobre l’alimentació i la introducció de noves textures, el desenvolupament psicomotor del nadó, com actuar en cas d’ennuegament i la prevenció dels accidents a la llar.
Més informació
Copyright © 2015 PAMEM, All rights reserved.
La nostra adreça és:
PAMEM
Viladomat, 127
Barcelona, B 08015
Spain

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp