www.theopennetwork.ro
Acasa »
Friend on Facebook Urmareste-ne pe Facebook
Forward to Friend Trimite unui prieten
"Promoveaza-te" - granturi TON & SAMDAM

SAMDAM si TON au facut un contract de acordare de granturi grupurilor locale pentru o activitate sau un proiect, pe care grupurile doresc sa le organizeze. Pentru anul 2014 acest acord prevede 10 granturi de 300 de euro fiecare. Astfel, un total de 3000 de euro poate fi utilizat pentru proiecte care promoveaza dezvoltarea comunitara. Click aici pentru a afla detalii si pentru a descarca formularele necesare. Succes tuturor aplicantilor si cat mai multe proiecte de promovare reusite pentru comunitatile dumneavoastra.
Vesti din Taut
Articol: Vasile Bota, coordonator CLS Taut
 
In luna octombrie 2013, elevii Scolii Taut, cadre didactice si Primarul comunei Batar, alaturi de prieteni belgieni, membrii ai Comitetului Bertem-Taut, au participat la inaugurarea grupului sanitar din incinta localului scolii. Lucrarea a fost sponzorizata de catre Comitetul Belgian. In Noiembrie a avut loc si "Intrunire amicala intre cadre didactice pensionare la ceas de amintiri si constatari despre realitatile statutului de pensionar", activitate de socializare si schimb de impresii.
Lumea prin culoare si sunet

Fundatia Orange lanseaza al doilea apel pentru cereri de finantare din cadrul fondului "Lumea prin culoare ┼či sunet". Organizatiile neguvernamentale si nonprofit sunt invitate sa candideze cu proiecte in beneficiul persoanelor cu de vaz si/sau auz sau alte deficiente cauzate de acestea. Valoarea fondului este de 350.000 de euro, iar sprijinului financiar acordat de Fundatia Orange Romania unui proiect poate varia intre 20.000 si 50.000 de euro. Proiectele vor fi implementate in 2014 – 2015. 
Detalii aici. Termen limita: 27 Ianuarie.
 
Sinergii pentru viitor

S-au deschis doua noi linii de finantare (apeluri de propuneri de proiecte) "SINERGII PENTRU VIITOR", in cadrul Programului finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin intermediul Mecanismului Financiar al Spatiului Economic European (SEE) 2009-2014. Ambele apeluri au in vedere proiecte de anvergura, dezvoltate la nivel judetean/municipal, regional sau national, orientate sa rezolve probleme sistemice, pentru un numar mare de beneficiari, inclusiv romi, care traiesc intr-un mediu multicultural, sunt confruntati cu marginalizarea si, uneori, discriminarea.
Primul apel are ca grup tinta principal copii vulnerabili/ aflati in situatii de risc si este orientat pe proiecte care propun masuri concrete si eficiente pentru cresterea bunastarii acestora, prin educatie si suport social. Cel de-al doilea este destinat tinerilor aflati in situatii de risc si se concentreaza pe sustinerea masurilor care conduc la o mai buna integrare sociala si profesionala a acestor.
Detalii aiciTermen limita: 10 Martie. 

 

 

Concurs: "Implica-te, salveaza padurile"

Fundatia TERRA Mileniul III si Asociatia Alma-Ro invita elevii de gimnaziu si de liceu preocupati de protectia mediului sa participe la cea de-a doua editie a competitiei europene ”Implica-te. Salveaza padurile!”.
“Implica-te. Salveaza Padurile!” este un concurs european de bune practici pentru consumul responsabil al resurselor padurilor, la care pot participa scoli si licee din Romania, Italia, Malta, Spania si Polonia.
Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa se organizeze in grupuri de cel putin 4 elevi si sa compuna un mesaj care sa reflecte necesitatea de a salva si proteja padurile. Mesajul poate fi transmis sub forma de desene, colaje, filme, fotografii, blog, sau o combinatie dintre acestea. Concursul are doua sectiuni de varsta: gimnaziu (11 – 14 ani) si liceu (15 – 18 ani).
Detalii aici. Termen limita: 23 Februarie.
 
Recomandam si...
Copyright © 2014 The Open Network for Community Development, All rights reserved.