www.theopennetwork.ro
Acasa »
Friend on Facebook Urmareste-ne pe Facebook
Forward to Friend Trimite unui prieten
Rezultate competitie proiecte
Articol: Cristina Chert, director executiv T.O.N.
 
Dupa o foarte grea perioada de jurizare (toate proiectele depuse fiind deosebit de valoroase) juriul a decis finantarea celor 10 proiecte castigatoare! Click aici pentru a descara rezultatele evaluarii.
Felicitari castigatorilor din cadrul Competitiei SAMDAM TON Contest! In perioada 24-30 Martie, toti castigatorii vor fi contactati pentru a derula procesul de contractare!

 

 

Saptamana Participarii Cetatenilor

La conferinta de la Belgrad, ce a avut loc intre 12-15 Mai 2005, Central and Eastern European Citizens Network a adoptat o rezolutie prin care s-a angajat sa organizeze o serie de evenimente ce se vor reuni sub denumirea de Saptamana Participarii Cetatenilor si care vor avea loc in toate cele 20 de tari membre ale retelei in perioada 23-29 Septembrie.
Saptamana participarii cetatenilor este deschisa pentru oricine crede in importanta dezvoltarii initiativei cetatenesti, a societatii civile si a democratiei participative. Este binevenit oricine este gata sa organizeze actiuni legate de participarea cetatenilor sau organizatii care sunt gata sa faca legatura intre Saptamana Participarii Cetatenilor si programele sau initiativele lor aflate in derulare.
Pentru inscrieri, contacteaza coordonatorul international al Saptamanii Participarii Cetatenilor, Máté Varga: matev@kkapcsolat.hu sau ia legatura cu coordonatorul national, Nicolae Cuta: nicucuta@gmail.com (CRONO).
Detalii aici.

Cursuri in context TiA

Extinde-ti orizontul, aplica la cel putin unul dintre multiplele cursuri de formare oferite in cadrul programului Tineret in Actiune:
Recomandam si...

Newsletterul Asociatiei Cele Mai Frumoase Sate - ne-au placut articolele despre Festivalul Dulcetii si Ecoparc!
Copyright © 2014 The Open Network for Community Development, All rights reserved.