Du modtager denne email da du har tilmeldt dig Transparency International Danmarks nyhedsbrev.

Hvad sker der?

2. juni: Deadline for vores undersøgelse af korruptionsrisici i Forsvaret (GDAC). Læs mere her.

5. juni: Deadline for høringssvar om whistleblowerbetænkningen.

10. juni: Vi deltager i en høring om Danmarks gennemførsel af FN's antikorruptionskonvention, UNCAC, i Justitsministeriet.

22. juni: Bestyrelsesmøde på CBS kl. 17-20.

25.-26. juni: Bestyrelsesformand Knut Gotfredsen holder foredrag for The European Cross-Border Bribery Taskforce på deres årlige konference i Paris.

Juli: Sommerferie i bestyrelsen.
 


Sommerferie i Transparency International Danmark

Vores bestyrelse holder sommerferie i hele juli måned.
Sekretariatet holder sommerferie i uge 28 og 29.

I juni måneds nyhedsbrev kan du læse om korruptionen i FIFA, finansministerens hemmeligholdelse af DONG-bud og whistleblowing. Du kan også deltage i vores valgquiz og få rabat første år af dit medlemskab, hvis du melder dig ind inden folketingsvalget.

Som noget nyt kan du i venstre side se en liste over vores aktiviteter i den kommende periode, så du er bedre orienteret om vores indsats for transparens og mod korruption.


QUIZ

Hvilket parti modtog flest penge i privat partistøtte ved sidste folketingsvalg i 2011?
Kan du svare på det, har du chancen for at vinde et eksemplar af bogen "Waging War on Corruption" af Frank Vogl, medstifter af Transparency International.

Du deltager i quizzen ved at sende en mail til os med dit svar, navn og adresse her.

(Og du finder et hint til svaret her)

Whistleblowing

I morgen, den 5. juni, er der deadline for vores høringssvar til betænkningen fra whistleblowerudvalget, men allerede sidst i maj havde vi et svar klar til formanden for udvalget, Jens Peter Christensen, og hans fejlslutninger og forsimplinger i en kronik i Jyllands-Posten.


Læs vores svar her

Korruptionen i FIFA - et overblik

Takket være den sidste uges anholdelser i FIFA får korruptionen i organisationen nu endelig konsekvenser for ledelsen - men hvordan bliver en organisation som FIFA overhovedet så korrupt, som den har vist sig at være?

Læs mere her

 

Bliv medlem inden folketingsvalget og betal halvt kontingent for 2015

Folketingsvalget står for døren, og vi har i Transparency International Danmark mange mærkesager, vi gerne vil gøre de kommende folketingsmedlemmer opmærksomme på og få dem til at ændre.
Derfor kører vi nu en kampagne, hvor du kan blive medlem til halv pris.

Læs mere her


DONG, Corydon og hvad en minister må hemmeligholde

Har Bjarne Corydon lov til at holde de alternative bud på DONG hemmeligt? Og hvorfor ønsker han at gøre det? Bestyrelsesformand Knut Gotfredsen gav sit bu i "Huxi og Det Gode Gamle Folketing" tirsdag den 26. maj.

Læs mere her


TI-DK på Twitter

Så er vi endelig kommet på Twitter. Find os @TransparencyDK
Transparency International Danmark er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption overalt i verden.
 afmeld nyhedsbrev | opdater dine oplysninger her  
Copyright © 2013 Transparency International Danmark