Du modtager denne email, da du er tilmeldt Transaprency International Danmarks nyhedsbrev.

Arrangementer

Lancering af CPI
Onsdag den 5. december 2012, kl. 16.30-18.30, København
Transparency International Danmark fejrer lanceringen af årets korruptionsindeks ved at gå bag om den danske placering og præsentere vores nyeste policy papers.

Læs mere her
Tilmeld dig her


 

Decembers nyhedsbrev sætter fokus på Transparency Internationals årlige korruptionsindeks, CPI, som offentliggøres i dag. Danmark ligger på en førsteplads, og Transparency International Danmark benytter lejligheden til at gå bag om den danske placering. Desuden følger vi op på OECD's anti-bestikkelseskonvention og tilbyder os som partner i forbindelse med Danmarks nye mæglings- og klageinstitution. Endelig indeholder nyhedsbrevet en beretning fra vores formand, som deltog ved Transparency Internationals årlige medlemsmøde. 

< Kom og vær med til CPI launchen i dag!

Pressemeddelelse om årets CPI resultat

I dag lanceres årets korruptionsindeks fra Transparency International (CPI), og Danmark ligger i top.

Læs pressemeddelelsen om årets CPI her


 

Ny metode for CPI'en

Transparency International har udviklet en ny metode for CPI’en, som benyttes for første gang i år.

Læs mere om baggrunden for den nye metode her

Vi har brug for drømme

I november 2012 deltog Transparency International Danmarks formand ved det årlige medlemsmøde for Transparency International og den 15. internationale Anti-korruptions Konference, som fandt sted i Brasilia, Brasilien.

Læse formandens beretning her

Vi tager stilling!

I dag udgiver Transparency International Danmark tre policy papirer, som omhandler den private sektor, whistleblowing og partistøtte.

Læse mere om policy papirerne her

Vi er klar til nye partnerskaber

Danmarks nye mæglings- og klageinstitution understreger vigtigheden af partnerskaber, og Transparency International Danmark er klar til at indgå partnerskaber med private virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder.

Læs mere her

Exporting Corruption

Transparency International gør status over den reelle håndhævelse af OECD's anti-bestikkelseskonvention i de 34 lande, som har implementeret konventionen.

Læs mere om her

Transparency International Danmark er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption overalt i verden.
 afmeld nyhedsbrev | opdater dine oplysninger her  
Copyright © 2012 Transparency International Danmark