Du modtager denne email, da du er tilmeldt Transaprency International Danmarks nyhedsbrev.


Konference om korruption i den private sektor

TI-DK var 30. Maj initiativtager bag en konference om den private sektors udfordringer med korruption i samarbejde med CBS og Dansk Industri. I omegnen af 100 virksomheder deltog.


Læs om konferencen her
 
Med Villy Søvndal i Mexico City


UNDP (FN's udviklingsorganisation) og den danske ambassade i Mexico afholdt den 8. maj et seminar om korruption i Mexico City. Fra Danmark deltog udenrigsminister Villy Søvndal, Jens Olsen fra Folketingets ombudsmand, Jens Lundsgaard fra Erhvervs- og Vækstministeriet samt TI-DK's formand Knut Gotfredsen.

Læs Knut's indlæg herTI regionalt møde i Lissabon

TI afholder hvert år møder for chapternes repræsentanter: Regionale møder i forsommeren og globale møder i senefteråret. Det regionale ECA-møde fandt sted 5.-7. juni i Lissabon og havde samlet ca. 150 deltagere. Fra TI-DK deltog foreningens formand Knut Gotfredsen.

Læs Knut's beretning fra Lissabon her


Den danske sommer er godt i gang og Transparency International Danmark vil gerne benytte lejligheden til ønske alle medlemmer og interesserede en god sommer.

I Julis nyhedsbrev kan du blandt andet læse om den nyligt afholdte konference vedrørende korruption og bestikkelse i den private sektor - en konference TI-DK arrangerede på CBS i samarbejde med DI, hvor vi også havde besøg af Transparency Internationals formand Huguette Labelle. Derudover kan du læse om Transparency Internationals 20 års fødselsdag, bestyrelsesformandens besøg i Mexico, regionsmøde i Lissabon og sidst men ikke mindst kan du få en introduktion til vores nyeste medarbejder på sekretariatet.


Transparency Internationals formand besøgte Danmark

I forbindelse med anti-korruptionskonferencen afholdt d. 30. maj i samarbejde med DI og CBS, havde TI-DK inviteret Transparency International’s internationale formand - Huguette Labelle.


Læs om Huguettes besøg her

Transparency International fylder 20 år i år

Det er i år 20 år siden, at en række personer med Peter Eigen i spidsen lagde hjørnestenen til kampen mod korruption med indvielsen af ‚Äč‚ÄčTransparency International på en konference i Berlin


Læs artiklen her

Nyansat sekretariatsmedarbejder 

Fra og med den 13. Juni 2013 har Transparency International Danmark ansat en ny projektassistent til sekretariatet. Han hedder Lars Vangsgaard, er 29 år gammel og er til dagligt studerende ved CBS.

Læs nærmere om Lars her

Åbenhed omkring selskabers ejerforhold

Til det årlige G8 topmøde lykkedes det ikke statsoverhovederne, at få en aftale på plads der pålægger virksomheder, at oplyse om reelle retmæssige ejere til de offentlige registre.

Læs mere her

Bog om historien bag Transparency International til salg

I anledning af at Transparency International fylder 20 år har foreningen bogen "Waging war on corruption" til salg. Dem der måtte være interesserede i Transparency Internationals historie bør kunne få meget ud af denne bog.

Læs nærmere her
Transparency International Danmark er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption overalt i verden.
 afmeld nyhedsbrev | opdater dine oplysninger her  
Copyright © 2013 Transparency International Danmark