Du modtager denne email, da du er tilmeldt Transaprency International Danmarks nyhedsbrev.

Arrangementer

Generalforsamling
Onsdag den 13. februar 2013, kl. 17.30, IFU - København
Transparency International Danmark inviterer til den årlige generalforsamling med efterfølgende spændende fagligt indlæg om antikorruption i medicinalIndistrien.

Læs mere her
Tilmeld dig her


Offentlig høring om Offentlighedsloven
Tirsdag den 6. marts 2013, lokation og tid følger
Transparency International Danmark inviterer til offenligt høring om det nye offentlighedslovforslag.

Læs mere her
Hold mig opdateret


Undgå korruption!
Torsdag den 30. maj 2013, kl. 17.30, CBS - Frederiksberg
Transparency International Danmark inviterer sammen med DI og CBS til en heldags-konference om hvad danske virksomheder kan gøre for at forhindre korruption og bestikkelse. 

Læs mere her
Tilmeld dig herSom det første nyhedsbrev i 2013, kigger vi både tilbage på året der gik og fremad mod nye strategiske udfordringer. I februars nyhedsbrev kan du læse formandens beretning og årsrapporten for 2012/2013 samt vores nye 5-årige strategi, der alle præsenteres på årets generalforsamling i dag.

Desuden følger vi op på det nye lovforslag til en offentlighedslov med en invitation til en offentlig høring. Endelig indeholder nyhedsbrevet også en invitation til antikorruptions-konferencen som TI Danmark i samarbejde med DI og CBS holder i maj. 

< Kom og vær med til generalforsamlingen!

Året der gik

Hvad skete der hos TI Danmark i 2012? Læs formandens beretning om afviklede og kommende initiativer der er blevet støbt i 2012. 

Læs beretningen her

Årsregnskab 2012

Læs udkast til TI Danmarks årsregnskab som vedtages på generalforsamlingen.

Læs udkastet til årsregnskabet her

Mindre eller mere åbenhed?

Sidste uge præsenterede regeringen et nyt forslag til en opdateret offentlighedslov.

Læse vores holdning her

Ny strategi for 2013-17

TI Danmark offentliggør i dag vores nye strategi for 2013-2017. I strategien beskriver vi, hvordan vi vil realisere vores ambitioner med fem strategiske og fire organisatorisle målsætninger.

Læs om strategien her
Download strategien her

Undgå korruption!

Korruption og bestikkelse er ulovligt. Samtidig er det en realitet danske virksomheder i stigende grad må forholde sig til, når de opererer på de internationale markeder. Det stiller virksomhederne i en situation, hvor international lov og lokal praksis støder sammen. 

CBS, TI Danmark og Dansk Industri inviterer derfor til heldagskonference den 30. maj 2013 om den private sektors rolle og muligheder i den internationale kamp mod korruption.

Læs om konferencen her

Transparency International Danmark er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption overalt i verden.
 afmeld nyhedsbrev | opdater dine oplysninger her  
Copyright © 2013 Transparency International Danmark