Du modtager denne email, fordi du har tilmeldt dig Transparency International Danmarks nyhedsbrev.

Kommende aktiviteter

Du kan læse mere om vores kommende events og aktiviteter på hjemmesiden her.


 


Der er sket meget i Transparency International Danmark siden sidste nyhedsbrev. I april måneds nyhedsbrev kan du læse om vores nye bestyrelse, nye vedtægter, nye lokaler og vores arbejde med partistøtte og mere transparens i Tyrkiet.

Mød vores nye bestyrelse

På generalforsamlingen 17. marts blev der valgt en ny og større bestyrelse i Transparency International Danmark, og med den ekstraordinære generalforsamling den 7. april blev bestyrelsen endeligt godkendt. Den 20. april holder bestyrelsen seminar, og derfor udgår april måneds bestyrelsesmøde.

Se vores nye bestyrelse her

 

Partistøtte

I marts kom betænkningen fra partistøtteudvalget endelig, og vi kommenterede kort på rapporten på vores hjemmeside. Vi er nu i fuld gang med at udvikle vores høringssvar til den 29. april.

Læs vores kommentar til partistøtterapporten her

Nye vedtægter

Ved generalforsamlingen blev en række forslag til vedtægtsændringer fremlagt, som blev endeligt vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling. De nye vedtægter betyder bl.a. en større bestyrelse og grænser for hvor mange perioder bestyrelsesmedlemmer kan sidde.

Se de nye vedtægter her

Samarbejde med Tyrkiet

Som partner i et EU-støttet projekt om udviklingen af demokrati og transparens i Tyrkiet havde vi i februar besøg af en delegation fra den tyrkiske rigsrevision, og i marts deltog vi i workshop og konference i projektets anden fase i Ankara.

Læs mere om samarbejdet her

Ny adresse

Vi er nu flyttet ud i vores nye kontor på CBS. Vores nye postadresse er:

Transparency International Danmark
C/O CBS
Porcelænshaven 18a, lokale 0.113
2000 Frederiksberg

 

Transparency International Danmark er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption overalt i verden.
 afmeld nyhedsbrev | opdater dine oplysninger her  
Copyright © 2013 Transparency International Danmark