Copy
Du modtager denne email som medlem af Transparency International Danmark.

Hvad sker der?

23. februar:
"Global Corruption Report: Sport" udgives. TIs store rapport om korruption i sportens verden.
Læs mere her

26. februar:
Præsidentvalg i FIFA. Læg pres på kandidaterne for gennemsigtighed og ansvarlighed!
Læs mere her

3. marts:
Bestyrelsesmøde.

17. marts:
Generalforsamling.
Læs mere her
Kære læser,
I denne version af nyhedsbrevet kigger vi nærmere på: TIs globale korruptionsindex for 2015, igangværende projekter, kommende arrangementer, små videoer med antikorruptionseksperter, og så følger vi op på korruption i sportens verden op til præsidentvalget i FIFA d. 26. februar.


Præsidentvalg i FIFA

Den 26. februar skal FIFAs 209 nationale fodboldforbund stemme til præsidentvalg. Korruption i FIFA står som en af de største korruptionssager i 2015. Danmark (DBU) peger på Gianni Infantino. Vi peger på reformer.

Læs mere her

Farzana Mohomed: Avoid Being Caught With Your Pants Down

I denne video diskuterer sydafrikanske antikorruptionsekspert Farzana Mohomed vigtigheden i at opbygge et robust værn mod korruption, samt hvordan der ikke findes noget i land i verden, hvor korruption ikke er et problem.

Denne video er produceret af TI Danmark med støtte fra Danidas Oplysningsbevilling.

Se med her

Generalforsamling i TI-DK d. 3. marts

Sæt et kryds i kalenderen d. 3. marts, hvor TI Danmark inviterer alle medlemmer til årlig generalforsamling. Der vil foruden mødets dagsorden og valg til bestyrelsesposter, være faglige indslag med taler. Arrangementet vil foregå om eftermiddagen på Frederiksberg - flere informationer følger.
Læs mere her

CPI 2015

Den 27. januar blev TIs Corruption Perception Index (CPI) udgivet for året 2015. Danmark falder et point, men beholder sin “førsteplads” på listen bag Finland og Sverige. Til trods for den fine placering, bemærkes det at der har været store korruptionssager i de nordiske lande.

Læs mere her

Patrick Obath:
How to Fight Corruption in 25 Minutes

I denne video deler Patrick Obath sine erfaringer med korruption i sit hjemland, i sit arbejdsliv og hvorfor korruption kun kan bekæmpes med integritet og etiske kodeks.

Denne video er produceret af TI Danmark med støtte fra Danidas Oplysningsbevilling.

Se med her

Hjælp: Er du god til søgemaskineoptimering?

Vi har nyligt lanceret en portal på vores hjemmeside, der skal vejlede virksomheder til at opbygge et værn mod korruption. Nu vil vi gerne sørge for, vejledningen når ud til virksomhederne. Måske kan du hjælpe os?

Læs mere her

TRAC 2016

Vi har nyligt skudt et projekt igang i samarbejde med CBS og organisationen CEMS. Fire dygtige studerende er blevet håndplukket til at skrive speciale om gennemsigtighed i rapportering for de største danske virksomheder. Vi lavede i 2014 et lignende projekt med studerende, og vi ser frem til at udgive deres research senere på året.

 
Transparency International Danmark er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption overalt i verden.


Alle billeder i dette nyhedsbrev er uden ophavsrettigheder og til fri afbenyttelse.
 afmeld nyhedsbrev | opdater dine oplysninger her  
Copyright © 2016 Transparency International Danmark