Du modtager denne email, da du er tilmeldt Transaprency International Danmarks nyhedsbrev.

Arrangementer

Undgå korruption!

Torsdag den 30. maj 2013, kl. 17.30, CBS - Frederiksberg
Transparency International Danmark inviterer sammen med DI og CBS til en heldags-konference om hvad danske virksomheder kan gøre for at forhindre korruption og bestikkelse. 

Læs mere her
Tilmeld dig her


Summerschool i Litauen
Den 8.-14 juli 2013, Litauen (deadline 1 maj)
Deltag i en intensiv anti-korruptionstræning for fremtidens ledere.

Læs mere her
Ansøg herTI-DK debaterer

TI-DK i høring om lobbyisme:
Fredag den 19. april 2013, Folketinget
Bestyrelsesmedlem og tidligere formand Poul Riiskjær Mogensen, Transparency International Danmark talte om penge, politik og magt ved den offentlige høring om lobbyisme på Christiansborg.

Læs Poul's indlæg her

TI-DK pressemeddelelse om Offentlighedsloven
Mandag den 15. april 2013
Den nye offentlighedslov vil muligvis påvirke vores placering på internationale ranglister. TI Danmark understreger endnu engang vores bekymring for det fremsatte lovforslag om en ny offentlighedslov.

Læs pressemeddelelsen her


Foråret er blevet skudt godt igang med en vigtig debat om forslaget til ny offentlighedslov. I aprils nyhedsbrev kan du derudover læse om den kommende anti-korruptions konference i maj, Danmark's manglende hændhævelse af 'OECD Konventionen mod bestikkelse i udlandet', samt læse om de nye initiativer EU Kommission vil introducere i EU. 

Desuden søger vi en deltidsansat til sekretariatet og følger op på høringen om lobbyisme, som vi deltog i sidste uge.

< Kom og mød os til sommerens arrangementer!

Ny offentlighedslov kan svække vores integritetssystem

Med det foreliggende lovforslag i funktion, vil alt for meget blive mørkelagt og det er TI-DKs frygt, at vores ellers stærke danske integritetssystem vil lide skade. 

Læs vores holdning og anbefalinger her

EU skærper indstatsen mod korruption

Som optakt til en række af nye initiativer for at bekæmpe korruption indenfor den Europæiske Union, afholdtes en EU anti-korruptions workshop i Göteborg hvor TI-DK deltog. Læs mere om rapporten 'The good, the bad and the ugly: Controlling Corruption in the European Union', som blev præsenteret her. 

Læs mere om ny EU anti-korruptions rapport her

TI-DK søger assistance til sekretariatet

Kunne du tænke dig at arbejde for en NGO som kæmper mod korruption? Så har Transparency International Danmark et vigtigt deltidsjob til dig!

Læs stillingsopslaget her

Danmark bagud i kampen mod bestikkelse i udlandet

Som deltagerland af 'OECD's konvention mod bestikkelse i udlandet' har Danmark tilsluttet sig at den danske lovgivning opfylder konventionens krav og dels sikre en tilstrækkelig håndhævelse. Ny rapport fra OECD påtaler manglende indsats i efterlevelsen af konventionen.

Læs mere om rapporten her

Transparency International Danmark er den danske afdeling af den globale, partipolitisk uafhængige NGO Transparency International (TI), hvis overordnede formål er at bekæmpe korruption overalt i verden.
 afmeld nyhedsbrev | opdater dine oplysninger her  
Copyright © 2013 Transparency International Danmark