Copy
Informació de l'Associació Cedre
Cedre
EL VOLUNTARIAT DE RESPIRAFONS A TV3

El programa de “Els matins” de TV3 del passat dimarts 28 d'octubre ha emès un reportatge sobre el voluntariat de Respirafons de Cedre. A continuació, Jordi Cervera (membre de la Junta i un dels fundadors de Cedre) ha sigut entrevistat juntament amb Joan Pere Queralt (responsable dels voluntaris del Departament de Justícia).

Respiafons a TV3 Jordi Cervera a TV3

En aquest, podreu veure com tres voluntaris de Respirafons (el Miquel, el Carles i la Mireia) van anar a fer el cim del Matagalls amb uns joves de Quatre Camins. En el reportatge escoltareu les motivacions i experiències tan dels joves com dels voluntaris. Tot i les males condicions climàtiques del passat dissabte tot el grup va fer el cim, on van recuperar forces gràcies a unes croquetes (d’una pinta exquisita) preparades pels propis voluntaris.

A continuació, Jordi Cervera explica més àmpliament el voluntariat en sí així com la resta de projectes que es porten a terme des de Cedre.


EXPOSICIÓ DE CEDRE

Us informem que, per motius externs a Cedre, l’exposició de Sortir de la presó que estava previst que estaria exposada a l’Espai Jove Fontana durant la primera quinzena de novembre, finalment ho estarà durant el mes de gener. Ja us concretarem les dates exactes per tal que pogueu anar-la a visitar. Disculpeu les molèsties.

REGANT EL CEDRE

Us recordem que des de Cedre, hem considerat necessari engegar una campanya per tal de donar a conèixer la nostra entitat i aconseguir ampliar el nostre fons social. Us agrairíem que la fessiu arribar al màxim número de gent. Si cliqueu a la regadora podreu veure de què es tracta:
Regadora

Nota: Si no se'us obra correctament el document, també el podeu consultar en format pdf en aquest enllaç.
Copyright © 2012 Caputxins de Sarrià - Cedre, Tots els drets reservats.
Email Marketing Powered by Mailchimp
Si no se'us obra correctament el document, també el podeu consultar en format pdf en aquest enllaç.