Copy
 
PROPERAMENT
Trobada amb empreses daneses
Aprofitant la visita al Mobile World Congress d'INVIO, la xarxa danesa per al foment de la innovació especialitzada en indústries de l'experiència, hem organitzat una trobada per compartir experiències catalanes vinculades a esdeveniments i/o la incorporació de tecnologies mòbils i digitals orientades a millorar l'experiència dels espectadors d'esdeveniments. La jornada tindrà lloc l'1 de març a la tarda, i inclourà una reunió amb l'Àrea d’Innovació del FC Barcelona, trobades individuals entre empreses catalanes i daneses i un sopar networking.
Et presentem l'evolució del practicant esportiu 
Ja tenim a punt l'estudi sobre l'evolució del practicant esportiu, que presentarem el proper 8 de març a les 10h a ACCIÓ. Valorat en 45.000€, l'estudi té una part qualitativa, una quantitativa i una prospectiva amb tendències de futur. Com a novetat respecte al de 2012, inclourà la creació d'un panel d'esportistes sobre qui periòdicament realitzarem onades amb preguntes per conèixer l'actitud de potencials consumidors en esport. Ja sou més de 40 els inscrits a la presentació! Recordeu que la jornada és exclusiva per a membres o per aquells que vulguin adquirir l'estudi (consulteu condicions). Inscripció prèvia abans del 3 de març.
Condicions
El fenomen del running a la UPF-BSM
Us convidem a participar a la sisena jornada anual organitzada pel Màster de Gestió i Direcció de l'Esport de la UPF - Barcelona School of Management, que tindrà lloc el proper 16 de març a les 9.15h. La jornada, que compta amb la col·laboració d'INDESCAT, abordarà el fenomen running des de diverses vessants i inclourà un dinar per al foment del networking entre els diferents agents rellevants. Els membres d'INDESCAT tindran un 15% de descompte en la inscripció. 
Mes info i inscripció
Save the date pel proper taller d'innovació
Prenent com a punt de partida els reptes i tendències identificats a l’Estudi del practicant esportiu, realitzarem dos tallers d'innovació oberts a tots els membres, amb l'objectiu d'identificar oportunitats concretes sobre les quals treballar individualment o en col·laboració per millorar la competitivitat de les empreses i agents que hi participin. Ja tenim data del primer d'ells: 28 de març.
Salut, Esport i Tecnologia
Estem treballant en l'organització d’unes jornades orientades a promoure l’activitat física i esportiva entre la gent gran. Sota el títol “Per un envelliment actiu de qualitat”, aquestes jornades se celebraran a Sabadell del 24 al 26 de maig, i combinaran conferències, fira d’expositors i activitats dirigides al segment senior. Animem a participar-hi activament a tots aquells que considereu el segment sènior part del vostre mercat objectiu! Aquestes jornades són impulsades per la Fundació Antiga Caixa Sabadell i compten amb la col·laboració del CAR de Sant Cugat i el Parc Taulí. Contacteu-nos!
 
RECENTMENT
La Xina, nou objectiu d'INDESCAT
INDESCAT va visitar Xina entre el 12 i el 17 de febrer amb 4 empreses i entitats de l'esport catalanes per explorar oportunitats de negoci en aquest mercat emergent. A la missió comercial, organitzada en el marc del projecte EU4SportsClusters Alliance i en coincidència amb la fira ISPO Beijing, van participar 12 empreses i entitats franceses i holandeses. Més de 130 reunions bilaterals amb organismes i empreses locals van ser realitzades a fi d'establir futures col·laboracions entre Europa i Xina. Un servei posterior permetrà a les empreses fer el seguiment d'aquests contactes amb l'objectiu d'establir-hi relacions comercials.
 
Més info
Les claus de l'eficiència energètica a EFISport
La 5a jornada EFISport Eficiència energètica a instal·lacions esportives, celebrada el 2 de febrer al Consell Català de l'Esport, va reunir més de 130 assistents, que van conèixer de primera mà diverses experiències i casos d'èxit exposats per gestors d'instal·lacions, tant de l'àmbit públic com del privat, i proveïdors de solucions i productes. En el marc de la jornada, es van presentar els resultats del projecte europeu Step-2-Sport, i es va poder visitar el 3r Marketplace EFISport, amb solucions, productes i serveis vinculats a l'eficiència energètica.
Més info
INDESCAT a la presentació final d'Step-2-Sport
Com a referent en l'àmbit de l'eficiència energètica a instal·lacions esportives, INDESCAT va participar el 21 de febrer a Brussel·les a la presentació de les conclusions finals del projecte europeu Step-2-sport, que lidera Leitat i en què participen 12 entitats de 7 països europeus. El clúster català de l'esport va remarcar la importància de l'impacte dels consums d'energia per a qualsevol instal·lació esportiva i la necessitat de continuar treballant per incrementar l'estalvi energètic i fer l'esport més sostenible.
1a Trobada amb voluntaris de Motorsport2020
En el marc d'aquest projecte orientat a fer créixer l'esport de motor a Catalunya, el 16 de febrer passat va tenir lloc la primera trobada de voluntaris, qui tindran un rol rellevant en el projecte. A la jornada es va presentar la iniciativa Motorsport2020 i els quatre projectes destacats que es duran a terme durant 2017: Kart Academy, Targeta Verda, Barcelona Motorsport Show i Comunicació.
Més info
Intercanvi d'excel·lència amb altres clústers europeus
En el marc del projecte Towards Cluster Excellency, INDESCAT va participar en un study tour realitzat el 23 de gener a ACCIÓ i a l'Espai Catalonia Clusters. El partenariat d'aquest projecte europeu està format per quatre clústers de Finlàndia, Suècia, Portugal i Espanya, que van viatjar a Barcelona amb la finalitat d'intercanviar bones pràctiques en la gestió de clústers, en temes vinculats a l'excel·lència en l'estratègia, governança o finançament del clúster i als serveis que s'ofereixen als seus membres.
Sumem 4 nous membres 
El clúster de l'esport català incorpora quatre noves empreses i entitats. Benvinguts!

Consulta les properes activitats i grups de treball a la nostra agenda.
Ajuts en innovació i creixement empresarial
 
Convocatòries obertes en innovació, tecnologia i R+D
  • Programa xarxa d'inversors privats. Fins al 24 de febrer de 2017. Més info
  • Préstecs participatius IFEM–Coinversió per a l'Emprenedoria Corporativa. Fins al 27 de desembre de 2019.  Més info
 
Altres jornades i formacions
  • 5 de març de 2017. Magic line Sant Joan de Déu, Barcelona. Caminada solidària per equips. Més info
  • Març. EnduranceLab. Osona. Formació de 150 hores i 60 hores de mentoratge especialitzat en l’àmbit de l’endurance i la hípica, la cria, la comercialització, la competició o la tecnologia. CreaccióMés info
  • 17 de març de 2017. Dragon Boat. Canal Olímpic de Catalunya, Castelldefels. Activitat de team building. Agenda Sports & Elements. Més info
  • 3-5 de maig de 2017. Healthio. Montjuïc, Barcelona. Esdeveniment interactiu amb activitats vinculades a a la innovació en salut. Codi d'inscripció A3DE8E37. Més infoInscripció
LES NOSTRES PUBLICACIONS

Fes un cop d'ull a les darreres publicacions d'INDESCAT:
Website
Website
Twitter
Twitter
Email
Email
YouTube
YouTube
Borsa treball
Borsa treball
Copyright © 2017 INDESCAT, All rights reserved.
Contacta'ns:
INDESCAT
Milà i Fontanals, 14, 2n7a
Barcelona, 08012
Spain

Add us to your address book
 
Tel: [+34] 93 782 44 74
unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
INDESCAT · Milà i Fontanals, 14, 2n7a · Barcelona, 08012 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp