Copy
 
PROPERAMENT
IKL Com diferenciar-se amb una bona estratègia SEO
Vols millorar el teu posicionament als principals motors de cerca? T'explicarem com augmentar el tràfic web i, si vols, analitzarem in situ la web de la teva empresa. Apunta't a la sessió que tindrà lloc el proper 25 de maig al BMC a les 9.30h, i que anirà a càrrec de Pau Alpuente, CEO de Elabs Consulting. Preu membres INDESCAT 35€. No membres 65€. 
Més info i inscripcions
Nou grup de ciclisme urbà
Amb l'objectiu d'impulsar l'ús de la bicicleta a l'entorn urbà, organitzem un nou grup de treball el proper 31 de maig a les 16h a ACCIÓ, on hem convidat diversos agents vinculats a fi d'articular un pla d'acció liderat per iniciatives privades, amb la connivència de les administracions.
Més info
Jornada Turisme i Esport
"El terreny de joc és el món"

Prop de 180 persones han confirmat ja assistència a la jornada "El terreny de joc és el món", que tindrà lloc el proper 1 de juny a les 9h a la UPF Barcelona School of Management. La jornada, que serà inaugurada per Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport, comptarà amb la participació de 12 empreses i iniciatives vinculades a l'àmbit del turisme esportiu. Fes ja la teva inscripció. Aforament limitat!
Programa i inscripcions
Inscripcions obertes pel 5è congrés anual d'EPSI
Ja podeu fer la inscripció al 5è congrés de l'EPSI, que enguany tindrà lloc a Eindhoven (Holanda) i Paal-Beringen (Bèlgica) el 6 i 7 de juny, i que inclourà la visita a la seu del clúster Flanders Bike Valley. Creació de negoci i acceleració en esport, wearables, smart cities, rendiment esportiu, etc. són alguns dels temes que s'hi abordaran. En definitiva, una bona oportunitat de conèixer possibles partners europeus.
Programa i inscripcions
Grup de treball en creixement empresarial 
De la mà de Javier Bultó, fundador i director de Finaktor, estem preparant un nou grup de treball formatiu en estratègia de creixement i desenvolupament de nous negocis amb un nombre reduït d'empreses. Vols ser una d'elles? Contacta'ns i reserva't el 9 de juny de 9.30h a 13.30h.
Grup de treball Nutrició i Esport
Estem preparant un nou grup de treball interclúster conjuntament amb l'AINS, el Clúster de Nutrició i Salut. En breu us informarem de l'ordre del dia, però ja us podeu reservar la data. Us esperem el 21 de juny a les 16h a ACCIÓ.
Tens un projecte innovador?
Properament s'obrirà la convocatòria AEI del Ministeri d'Energia, Indústria i Turisme que subvenciona projectes d'innovació per a totes aquelles empreses membres d'una Agrupació d'Empreses Innovadores, com INDESCAT. Si teniu qualsevol projecte innovador que hagueu començat a tirar endavant o penseu posar en marxa durant 2016 i cerqueu finançament, contacteu-nos! 143 projectes es van subvencionar amb aquesta línia en 2015, però cap d'ells del sector de l'esport. En parlem per canviar la tendència?
Neix el Barcelona Motorsport Show
En el marc del projecte Motorsport2020.cat, impulsem un saló internacional que englobarà diferents especialitats del món de motor i de la competició. La fira, que tindrà lloc entre el 2 i el 4 de desembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, preveu comptar amb la participació d'uns 50 expositors.
Més info
Coneixes la borsa de treball d'INDESCAT?
Estem reactivant la borsa de treball www.sportsjobs.cat, incorporant noves ofertes. Necessites professionals vinculats al sector esportiu? Contacta amb en Xavi Fernández, nou company d'INDESCAT, i envia'ns la descripció del perfil que estàs cercant! I si segueixes el twitter específic de la borsa de treball, podràs conèixer les noves ofertes que hi anem incorporant.
RECENTMENT
Nou grup de treball en esport i salut
A fi d'identificar necessitats i oportunitats de negoci en l'àmbit de la prevenció i el tractament de lesions en esportistes, hem organitzat un nou grup de treball que ha tingut lloc aquest matí a ACCIÓ, i que ha comptat amb la participació d'una vintena de representants de dotze empreses i entitats del sector esportiu.
Dinars INDESCAT amb Gerard Figueras
Més de 30 representants d'empreses i entitats del sector esportiu van assistir al 2n dinar INDESCAT d'enguany el 19 de maig passat, que va comptar amb la participació de Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport. A la sessió es va anunciar l'acord de col·laboració que es signarà properament entre la Secretaria General de l'Esport i INDESCAT a fi de treballar conjuntament el foment de la competitivitat de la indústria catalana de l'esport. Tens suggeriment de futurs ponents? Contacta'ns!
EU4SportsClusters Alliance, un món d'oportunitats
Una desena de professionals del món de l'esport va participar el 10 de maig passat a un grup de treball enfocat a donar a conèixer el projecte d'internacionalització que estem liderant. Durant la sessió, es va debatre sobre els mercats d'interès per a les empreses assistents, a fi de facilitar la seva participació activa en aquest projecte europeu, que els permetrà gaudir d'una agenda gratuïta als països seleccionats.
Més info
Visitem Corea en una missió estratègica per a clústers
Conjuntament amb altres 13 clústers catalans, INDESCAT va viatjar a Corea del Sud entre el 9 i el 14 de maig per participar en una missió organitzada per ACCIÓ per explorar oportunitats de col·laboració amb agents econòmics del país, com la Korea Sport Industry Association, el Korea Institute of Sport Science o la Korea Outdoor and Sports Industry Association.
Més info
IKL: Aprenem a aconseguir clients amb Linkedin
El 28 d'abril passat vam organitzar al BMC una nova sessió IKL enfocada a optimitzar la presència a xarxes socials professionals de les empreses participants i facilitar la cerca de nous potencials clients. La formació va anar a càrrec de Jordi Gili, certificat per Linkedin com a Sales Solutions Training Parner.
Més info
Coneixem el clúster de l'esport andorrà
El 20 d'abril passat vam rebre la visita dels impulsors del futur clúster de l'esport d'Andorra, iniciativa que s'està treballant actualment i que es constituirà oficialment properament. A la reunió els vam donar a conèixer com es va iniciar INDESCAT i i la gestió estratègica del clúster de l'esport català.

Consulta les properes activitats i grups de treball a la nostra agenda.
Altres jornades 
  • Projecte europeu Step 2 Sport. Propostes de gestió i solucions d'eficiència. ITEC. 1-2 juny. Més info
  • Setmana de la internacionalització. ACCIÓ. 13-17 juny. Més info
Ajuts en innovació i creixement empresarial
  • Cercadors d'ajuts i serveis per a l'empresa Més info
  • Programa de Reindustrializació i de Competitivitat Industrial: finançament d'actuacions que suposin inversió en nous centres de producció, sigui per trasllat o per creació d’un nou establiment; o que suposin la introducció de millores en línies de producción existents. Sol·licituds entre el 18 d'abril i l'1 de juny. Més info
LES NOSTRES PUBLICACIONS

Fes un cop d'ull a les darreres publicacions d'INDESCAT:
Website
Website
Twitter
Twitter
Email
Email
YouTube
YouTube
Borsa treball
Borsa treball
Copyright © 2016 INDESCAT, All rights reserved.
Contacta'ns:
INDESCAT
Milà i Fontanals, 14, 2n7a
Barcelona, 08012
Spain

Add us to your address book
 
Tel: [+34] 93 297 39 44
unsubscribe from this list    update subscription preferences