Copy
 
PROPERAMENT
Dinars INDESCAT amb Ramon Robert (RCD Espanyol)
Iniciem la tardor amb un nou dinar INDESCAT, que comptarà amb la participació de Ramon Robert, quei ha dut a terme diferents responsabilitats de direcció a multinacionals i qui actualment ocupa el càrrec de Conseller delegat al RCD Espanyol. El dinar tindrà lloc el proper 6 d'octubre a les 13.30h al Reial Club Nàutic de Barcelona. Preu d'inscripció: socis 45€ - No socis 65€. Inscripcions.
Sessions formatives sobre Finançament alternatiu
En el marc del projecte EU4SportsClusters Alliance, organitzem uns tallers en finançament alternatiu en l'àmbit de l'esport el 20 i 21 d'octubre. La sessió del 1r dia us permetrà conèixer programes europeus, espanyols i catalans on cercar finançament públic i participar a una sessió més pràctica per elaborar propostes de projectes europeus. El 2n dia es centrarà en finançament alternatiu privat, on abordarem aspectes vinculats a l'entrada de capital i al finançament del creixement. Aviat us informarem del lloc i del programa concret. Reserveu-vos les dates!
Convocatòria oberta IV Premis Empresa i Esport
Us recordem que podeu presentar les vostres candidatures per a la 4a edició dels Premis Empresa i Esport, que tindrà lloc en el mes de novembre. Penseu a quina de les 3 categories encaixa el vostre projecte (innovació, internacionalització o partenariat) i envieu-nos la vostra candidatura. Teniu temps fins al 14 d'octubre per presertar-vos-hi! Trobareu aquí les bases de la convocatòria.
Missió comercial a Xina - Febrer 2017
Us informem que en coincidència amb la fira ISPO Beijing, que tindrà lloc entre el 15 i 18 de febrer de 2017, organitzem una missió comercial a Xina, on viatgarem amb altres empreses dels clústers de l'esport que també participen al projecte EU4SportsClusters Alliance. Si voleu crèixer internacionalment, estem segurs que el mercat xinès esdevindrà una molt bona oportunitat. Reserveu-vos les dates i aprofiteu l'ocasió d'obtenir de manera gratuïta una agenda i un servei de seguiment posterior.
Aprofundim en el coneixement del practicant esportiu
De la mà de Salvetti & Llombart, hem iniciat l'actualització de l'Estudi del Practicant Esportiu del 2012, que ens permetrà conèixer l'evolució de les necessitats dels consumidors/practicants d'esport a tot l'estat i analitzar les tendències futures de la indústria, que seguirem mitjançant un panel permanent. Us mantindrem informats de les conclusions de l'estudi.
L'esport, eina de desenvolupament econòmic
INDESCAT participa el proper 22 de setembre a una trobada del sector empresarial de l'esport organitzada per l'Ajuntament de Castelldefels, orientada a identificar reptes empresarials que es presenten en el sector. Trobareu el programa i el formulari d'inscripció aquí.
Fitness i turisme esportiu a Hostelco
En el marc del saló Hostelco, INDESCAT realitzarà el 26 d'octubre una ponència sobre tendències del turisme esportiu a Fira de Barcelona. L'edició d'enguany disposarà d'un espai fitness, on es promocionaran equipaments i serveis innovadors per als hotels en matèria d'activitat física i salut, i es realitzaran conferències i activitats vinculades al sector.
Portes obertes a Òdena Village
Òdena Village el complex d'esport i natura recentment inaugurat a 35 minuts de Barcelona, us ofereix la possibilitat de conèixer aquest espai de formació i lleure de l'esport i la naura en una jornada de portes obertes que tindrà lloc el proper dissabte 1 d'octubre. Us adjuntem la invitació a la jornada.
 
Fluidra, cas estratègic a IESE
Us convidem a assistir a la IV Jornada sobre canvi estratègic en clústers organitzada conjuntament per ACCIÓ i l'IESE Business School. Per 2n any consecutiu, un dels nostres membres, Fluidra, serà un dels 3 exemples de referència. Si vols conèixer i reflexionar sobre la capacitat de reinventar-se d'aquestes 3 empreses, inscriu-te aquí a la jornada que tindrà lloc el 29 de novembre.
S'apropa el Barcelona Motorsport Show
En el marc del projecte Motorsport2020.cat, impulsem un saló internacional que englobarà diferents especialitats del món de motor i de la competició. La fira, que tindrà lloc entre el 2 i el 4 de desembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, preveu comptar amb la participació d'uns 50 expositors.
Més info
El racó de l'emprenedor: Premis Creatic
TecnoCampus organitza la 16à edició dels Premis Creatic, adreçats tant a emprenedors/es que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci, com a les millors start-ups en l'àmbit de les tecnologies i la innovació. Teniu temps per presentar-vos-hi fins al 10 d'octubre. Consulteu condicions aquí.
RECENTMENT
Ens traslladem a l'Espai Catalonia Clusters
Des del setembre, ens trobareu a un nou espai al barri de Gràcia, que compartim amb altres clústers i que ens permetrà identificar noves sinergies i desenvolupar projectes transversals amb altres sectors. De moment ja en som 7 i continuem creixent: Edutech, Materials Avançats, Moda, Hàbitat, Beauty i FoodService. Preneu nota de la nostra adreça i tel: 93 782 44 74
Nota de premsa
Projectes innovadors AEIs
INDESCAT va presentar 3 projectes impulsats per 5 dels nostres membres (Skitude, Eurecat, Esport 3, Consorci Sanitari de Terrassa i Spinntechsusceptibles de rebre finançament en el marc de la convocatòria AEI del Ministeri d'Energia, Indústria i Turisme, que subvenciona projectes d'innovació per a totes aquelles empreses membres d'una Agrupació d'Empreses Innovadores, com INDESCAT. Restem a l'espera de la seva resolució!
Sessió sobre Responsabilitat penal de les Empreses
Una vintena de professionals del món de l'esport va assistir a la jornada sobre responsabilitat penal de les empreses, que va organitzar INDESCAT en col·laboració amb la Secretaria General de l'Esport el 14 de juliol passat. La sessió va anar a càrrec de Iolanda Latorre, advocada especialitzada en dret mercantil i Compliance, i va comptar amb la intervenció inicial de Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport.
Més info
Participem a la 6a Immersió Estratègica de Clusters
INDESCAT va participar a la 6a Immersió Estratègica de Cluster Managers, organitzada per ACCIÓ el 7-8 de juliol passats. A la jornada es van realizar diverses dinàmiques interclústers i es van abordar temes clau, com aliances estratègiques internacionals o el creixement empresarial. L'empresa RoyalVerd va participar com a ponent, un clar referent de creixement orgànic del sector.
Més info

Consulta les properes activitats i grups de treball a la nostra agenda.
Jornades Temàtiques
  • 26 de setembre: Sessió informativa del Programa TECNIOspring Plus: ajuts a la contractació d’investigadors experimentats durant 2 anys, tant a les empreses catalanes com als centres acreditats com a TECNIO. La 1a convocatòria s'obrirà en octubre. Inscripcions
  • 4 d'octubre: Taller de detecció d'oportunitats per a la cooperació empresarial: sessió orientada a formentar la cooperació empresarial en projectes d'internacionalització. Inscripcions
Ajuts en innovació i creixement empresarial
 
  • Nuclis locals: ajuts destinats a incentivar la realització, de forma individual o col•laborativa, d’activitats de R+D dutes a terme a Catalunya. Fins a l'11 d'octubre
  • Nuclis internacionals unilaterals: ajuts destinats a incentivar la realització, d’activitats de R+D amb abast internacional. Fins a l'11 d'octubre
  • Nuclis bilaterals. Catalunya-Xila/Alemanya: ajuts destinats a incentivar la realització d’activitats de R+D amb abast internacional i en el marc del programa “Bilateral Catalunya – Xile /Alemanya”. Fins al 29 de setembre
  • Préstecs participatius IFEM–Coinversió per a l'Emprenedoria Corporativa. Fins al 27 de desembre. 
Si teniu previst dur a terme alguna mena de projecte de recerca o desenvolupament, podeu contactar-nos per tal que us n'informem amb més detall.

ACCIÓ també ofereix la possibilitat de rebre un servei d'assessorament, previ a la realització de la sol·licitud, sobre l'adequació del projecte a la línia d’ajuts: Servei Innova
 
Convocatòries obertes en internacionalització
  • Programa de Cupons a la internacionalització: Ajuts a les empreses catalanes que volen iniciar o consolidar les primeres etapes de la seva internacionalització. Fins al 30 de novembre
LES NOSTRES PUBLICACIONS

Fes un cop d'ull a les darreres publicacions d'INDESCAT:
Website
Website
Twitter
Twitter
Email
Email
YouTube
YouTube
Borsa treball
Borsa treball
Copyright © 2016 INDESCAT, All rights reserved.
Contacta'ns:
INDESCAT
Milà i Fontanals, 14, 2n7a
Barcelona, 08012
Spain

Add us to your address book
 
Tel: [+34] 93 297 39 44
unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
INDESCAT · Milà i Fontanals, 14, 2n7a · Barcelona, 08012 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp