Copy
 
PROPERAMENT
Sessió sobre Responsabilitat penal de les Empreses
Us convidem a assistir a la sessió sobre Responsabilitat Penal de les Empreses que organitzem en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport, i que tindrà lloc al Museu Colet el proper 14 de juliol de 17:30 a 19:30h. 
La sessió anirà a càrrec de Iolanda Latorre, advocada especialitzada en dret mercantil i Compliance, i comptarà amb la intervenció inicial de Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport. Properament us enviarem l'enllaç d'inscripció a la convocatòria.
Primera sessió de treball del programa Innovació
Ja podeu inscriure-us a les jornades-taller que organitzem a l'IESE amb el suport d’ACCIÓ, orientades a què les empreses de l'esport incorporeu la innovació (processos, producte, serveis, etc.) en la vostra activitat diària de manera sistemàtica. Us encoratgem a realitzar la vostra inscripció abans del 30 de juny al formulari adjunt. El primer dels quatre tallers es durà a terme el 15 de juliol a les 9:30 a l'IESE i serà impartit pel professor Joaquim Vilà.
Programa i inscripcions
Tens un projecte innovador?
La propera setmana s'obrirà la convocatòria AEI del Ministeri d'Energia, Indústria i Turisme que subvenciona projectes d'innovació per a totes aquelles empreses membres d'una Agrupació d'Empreses Innovadores, com INDESCAT. Si teniu qualsevol projecte innovador que hagueu començat a tirar endavant o penseu posar en marxa durant 2016 i cerqueu finançament, contacteu-nos!
Neix el Barcelona Motorsport Show
En el marc del projecte Motorsport2020.cat, impulsem un saló internacional que englobarà diferents especialitats del món de motor i de la competició. La fira, que tindrà lloc entre el 2 i el 4 de desembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, preveu comptar amb la participació d'uns 50 expositors.
Més info
RECENTMENT
Jornada Turisme i Esport
"El terreny de joc és el món"

Més de 150 persones van assistir a la jornada "El terreny de joc és el món", el passat 1 de juny a la UPF Barcelona School of Management. La jornada, inaugurada per Gerard Figueras, Secretari General de l'Esport, va comptar amb la participació de 12 empreses i iniciatives vinculades a l'àmbit del turisme esportiu. 
Més info
Jornada sobre Innovació en la indústria de l'esport
Una vintena de professionals del sector van assistir el 16 de juny passat a l'IESE a la sessió prèvia sobre la Gestió de la innovació en la indústria de l'esport.
A la sessió, organitzada per INDESCAT amb el suport d'ACCIÓ, els professors-consultors Joaquim Vilà i Manel Ollé van realitzar una aproximació a la implantació  simple  de  la metodologia de resolució creativa de problemes que serà desenvolupada en tallers posteriors amb un nombre reduït d'empreses.
Més info
Debat #Esport26j
La sala d'actes de l'INEFC de Barcelona va acollir el 21 de juny passat l'únic debat específic en matèria esportiva a fi de situar el món de l'esport al centre del debat polític. El debat #esport26j, que va ser organitzat per la Fundació Catalana per a l’Esport, amb la col·laboració del COPLEFC, INDESCAT i l’INEFC, va comptar amb la participació d'ERC, CDC, En Comú Podem i PSC. La resta de formacions van declinar la seva participació. Podeu recuperar el debat complet aquí.
Més info
La influència de la nutrició en el rendiment esportiu
En col·laboració amb l'AINS, el clúster de nutrició i salut, vàrem organitzar el 21 de juny passat un grup de treball per compartir tendències i identificar oportunitats entorn la nutrició dins l'àmbit esportiu, que va reunir a ACCIÓ una vintena de professionals d'ambdós sectors.
 
Més info
Dinars INDESCAT amb Dídac Lee
El 15 de juny passat vam organitzar el tercer dinar INDESCAT d'enguany, on vàrem comptar amb la participació de Dídac Lee,emprenedor expert en la creació de noves empreses, fundador i CEO d'Inspirit, Partner Director i cofundador de Galdana Ventures i vicepresident de la Fundació FCBAl llarg del dinar es van abordar temes vinculats a innovació, emprenedoria i internacionalització, en un nou format basat en converses i preguntes de representants d’empreses de l'esport.
Més info
Grup de treball en creixement empresarial 
El 9 de juny passat va tenir lloc a INDESCAT un nou grup de treball sobre estratègia de creixement i desenvolupament de nous negocis, que va comptar amb la participació cinc empreses membres d'INDESCAT i que va ser dinamitzat per Javier Bultó, fundador i director de Finaktor.
5è congrés anual d'EPSI
Els dies 6 i 7 de juny INDESCAT va assistir al 5è congrés de l'EPSI, que enguany es va celebrar a Eindhoven (Holanda) i Paal-Beringen (Bèlgica), on es va visitar la seu del clúster Flanders Bike Valley, un dels partners del projecte europeu que estem coordinant.
El congrés va esdevenir un excel·lent espai de trobada amb altres agents europeus clau del sector, en què es van abordar temes com la creació de negoci i acceleració en esport, wearables, smart cities, rendiment esportiu, etc.
Més info
Presentem el projecte EU4SportsClusters Alliance al 5è congrés anual d'EPSI
En el marc del 5è congrés de l'EPSI, que va reunir delegats de 13 països participants, vàrem poder presentar el projecte EU4SportsClusters Alliance, un projecte que coordina INDESCAT i que és cofinançat per la Comissió Europea amb l’objectiu d’implementar i testar una Estratègia Conjunta d’Internacionalització que faciliti la internacionalització de PIMEs del sector. Properament us facilitarem més informació de com i quan podeu participar-hi. 
Més info
IKL Com diferenciar-se amb una bona estratègia SEO
En el marc del seguit de formacions IKL que estem promovent, el BMC va acollir el 25 de maig una sessió impartida per Pau Alpuente, CEO de Elabs Consulting, orientada a augmentar el tràfic web i millorar el posicionament als principals motors de cerca. Ocupar les primers posicions als buscadors és clau per garantir el vostre èxit!
Més info
Nou grup de ciclisme urbà
Amb l'objectiu d'impulsar l'ús de la bicicleta a l'entorn urbà, INDESCAT va organitzar un nou grup de treball el passat 31 de maig a ACCIÓ, on vàrem convidar diversos agents vinculats a fi d'articular un pla d'acció liderat per iniciatives privades, amb la connivència de les administracions.
Més info
El nostre membre Open Camp obre les seves portes
Open Camp va inaugurar el 16 de juny passat el primer parc de l'esport del món. Unes 5.000 persones varen tenir l'oportunitat de gaudir dels dos primers dies d'obertura de les instal·lacions situades a l'anella olímpica, qui van provar de primera mà les sensacions de ser una estrella de l'esport per un dia. S'estima que el parc assolirà l'1,4 milions de visitants durant el primer any i que el seu impacte econòmic a Barcelona serà d'uns 121 milions anuals, segons un estudi de la UPF.
Més info
Ã’dena Village inaugura les seves instal·lacions
I seguim d'enhorabona, doncs el nostre també soci Ã’dena Village va obrir les seves portes el 20 de juny passat. Ã’dena Village és un complex d'esport i natura, un total de 14 hectàrees d'entorn natural dedicat a l'esport, l'oci i benestar a 35 minuts de Barcelona, amb circuits condicionats per practicar diferents activitats a l'aire lliure i espais multifuncionals per a la innovació i la formació.
Més info
Sumem 2 membres més 
Donem la benvinguda a dos membres membres, que s'incorporen al clúster de l'esport com a empreses del segment del producte esportiu:
Torrot- Gas Gas: bici i moto elèctrica, i vehicles de 2 rodes off-road
Fullbyc: roba per a la pràctica del ciclisme i personalització de roba tècnica

 

Consulta les properes activitats i grups de treball a la nostra agenda.
Ajuts en innovació i creixement empresarial
  • Cercadors d'ajuts i serveis per a l'empresa Més info
  • Préstecs participatius IFEM–Coinversió per a l'Emprenedoria Corporativa. Mes info
LES NOSTRES PUBLICACIONS

Fes un cop d'ull a les darreres publicacions d'INDESCAT:
Website
Website
Twitter
Twitter
Email
Email
YouTube
YouTube
Borsa treball
Borsa treball
Copyright © 2016 INDESCAT, All rights reserved.
Contacta'ns:
INDESCAT
Milà i Fontanals, 14, 2n7a
Barcelona, Barcelona 08012
Spain

Add us to your address book
 
Tel: [+34] 93 297 39 44
unsubscribe from this list    update subscription preferences