Copy
Nieuws van Stichting Groenkracht


Feestelijke opening Delftse PROEFtuin zaterdag 23 mei

Op 23 mei is het zover: om 12.00 uur wordt op deze dag de Delftse PROEFtuin feestelijk geopend door wethouder De Prez (wethouder wonen, stedelijke vernieuwing en zorg Gemeente Delft) en wethouder Brandligt (wethouder werk, duurzame ontwikkeling en beheer Gemeente Delft). Daarna zijn er de hele middag activiteiten, zoals rondleidingen, (kook en doe)workshops voor kinderen en volwassenen en er is van alles te proeven.

Vanaf deze dag kunt u ook Vriend van de PROEFtuin worden.

U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom in de PROEFtuin! 

We houden u graag op de hoogte!
Nieuwe beheerder

Eind april is Marijtje Mulder begonnen als beheerder van de Delftse PROEFtuin. We zijn blij dat we in Marijtje zo'n goede beheerder hebben gevonden. Je kunt Marijtje in de tuin vinden op woensdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur op de tuin en zaterdags 10.00 tot 14.00 uur.


 

Dag van de stadslandbouw

Zaterdag 6 juni is de nationale Dag van de Stadslandbouw. Tijdens dit Nationale Platform voor 'stadsboeren' gaan zo'n 400 deelnemers in op de vraag hoe stadslandbouw kan inspelen op de behoeften van ondernemers, de stad en haar bewoners. Groenkracht doet mee met deze dag en wel op 6 juni van 10 - 14 uur. Bezoekers zijn van harte welkom. Meer informatie op de website van de Dag van de Stadslandbouw.
 
Bedrijfsuitjes

Weet u dat we regelmatig rondleidingen en workshops voor bedrijven geven? Informeer naar de mogelijkheden.
Voor de agenda!

Op 20 en 21 juni is de Dag van de Architectuur. Het thema dit jaar is Wie maakt Nederland in de toekomst. Op zaterdagmiddag 20 juni is de PROEFtuin open en zijn er rondleidingen.
 
Estafette Delft

De Velt-ingenieurs hebben het handboek Ecologisch tuinieren ontwikkeld. Het is een handboek en naslagwerk waarin je alle principes en technieken kunt terugvinden die op dit ogenblik in de ecologische teelt bekend zijn.
Velt organiseert een aantal bijeenkomsten voor de Estafette Delft, het doorgeven van producten van land tot klant. Meer informatie vind je op Velt Den Haag.

Groenkracht Steunen?

Spreken onze doelen jou aan en wil je een bijdrage leveren? Bijvoorbeeld meehelpen met activiteiten of leveren van materialen? Laat ons weten wat je wilt doen. Stuur een email naar groen@groenkracht.nl.

 


Om onze doelen te bereiken zoeken we ook steeds naar financieringsmogelijkheden. Wil je een financiële bijdrage leveren? Stort dan je bijdrage op rekening NL52 TRIO 0254 8187 81 tnv Stichting Groenkracht o.v.v. donatie. We hebben ANBI status, dus je kunt je donatie aftrekken van de belasting.
Copyright © 2015 Stichting Groenkracht, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden interesse heeft getoond voor de activiteiten van Stichting Groenkracht en/of TransitionTowns Delft-Pijnacker.
Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief | update subscription preferences