Copy
Nieuws van Stichting Groenkracht
Delftse PROEFtuin feestelijk geopend!


Op zaterdag 23 mei is de Delftse PROEFtuin officieel en feestelijk geopend. De wethouders De Prez en Brandligt  zaagden het stammetje door dat de toegang tot de tuin symbolisch afsloot. Daarna was het tijd voor een feestje waar zoveel mensen naartoe geleefd hebben. Er waren allerlei activiteiten, zoals een insectenhotel maken, rondleidingen voor belangstellenden en natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes. Meer foto's op Facebook!
 
Stichting Groenkracht wil iedereen en vooral alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun bijdrage aan dit fantastische project.
Vriend van de PROEFtuin

Wil je vriend worden en onze PROEFtuin financieel steunen? Dat kan! Je bent al vriend voor een bedrag van 20 euro. Je kan vriend worden door een machtigingsformulier op te sturen. Klik hier voor meer informatie.
 
Nieuw logo

Op 23 mei hebben we ook ons logo gepresenteerd. Het is een toepasselijk ontwerp van Eva Bosch.

 
Agenda

Wil je meer weten over permacultuur? Rutger en Esmeralda van Groenkracht geven elk een presentatie op het Permacultuur Festijn in den Haag op 14 en 21 juni.
Rondleidingen tijdens de Dag van de Architectuur 

Op 20 juni vindt de Dag van de Architectuur 2015 plaats. Het thema van dit evenement is Wie maakt Nederland in de toekomst. Groen en ecologisch zijn dan wat ons betreft de sleutelwoorden en daarom doet Groenkracht mee aan deze dag.

We zijn op zaterdag 20 juni geopend van 10 tot 15 uur. We geven rondleidingen van elk een halfuur om 12, 13 en 14 uur. Belangstellenden hoeven zich niet van tevoren op te geven. Plaats van handeling is de PROEFtuin in de Delftse spoorzone.


 
Bedrijfsuitjes

Onlangs leidde ons team het bedrijf Intecsea door de PROEFtuin. Ze genoten ook van gezonde, lekkere hapjes en drankjes en maakten ten slotte zelf pesto.
Zoek je ook zoiets voor je bedrijf? Dat kan! Wij maken graag een programma op maat. Wij organiseren onze uitjes samen met Yogastudio Jnana.
 
Demonstratie Yoga

Op zaterdag 20 juni is er in de PROEFtuin een yogademonstratie door Yoga Studio Jnana. De demonstraties zijn elk half uur aansluitend aan de rondleidingen.
Yoga Studio Jnana staat voor beweging, bewustwording en ontspanning. Naast de tuin is hun vegetarisch eetcafe, waar je heerlijk kunt lunchen.

 

 

Fotowedstrijd Groen Dichterbij

Wil je kans maken op 500 euro voor je buurttuin of een ander groen initiatief? Doe dan mee met de fotowedstrijd van Groen Dichterbij

Het thema van dit jaar is ‘Jong en Oud’. Dus stuur je foto vanaf 1 juni in via de website van Groen Dichterbij.

Groenkracht Steunen?

Spreken onze doelen jou aan en wil je een bijdrage leveren? Bijvoorbeeld meehelpen met activiteiten of leveren van materialen? Laat ons weten wat je wilt doen. Stuur een email naar groen@groenkracht.nl.

 


Om onze doelen te bereiken zoeken we ook steeds naar financieringsmogelijkheden. Wil je een financiële bijdrage leveren? Stort dan je bijdrage op rekening NL52 TRIO 0254 8187 81 tnv Stichting Groenkracht o.v.v. donatie. We hebben ANBI status, dus je kunt je donatie aftrekken van de belasting.
Copyright © 2015 Stichting Groenkracht, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden interesse heeft getoond voor de activiteiten van Stichting Groenkracht
Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief | update subscription preferences