Copy
Als supporter van de Delftse PROEFtuin houden we je op de hoogte via deze nieuwsbrief.
Kan je de nieuwsbrief niet bekijken?
Open deze email in je browser

Een vrachtwagen voor de Delftse PROEFtuin

Beste relatie van Stichting Groenkracht,

Voor de aanleg van de Delftse PROEFtuin zijn wij op zoek naar een vrachtwagen met een laadbak van minstens 4,5 meter lang en 2,5 meter hoog.

Op de Delftse PROEFtuin gaan we een (tunnel)kas plaatsen, zodat we ook tomaten en komkommers e.d. kunnen kweken. De kas hebben we via marktplaats gevonden en hij is inmiddels ook gedemonteerd.
 
Nu ligt hij in onderdelen in Marknesse en moet getransporteerd worden. We hadden gedacht dat we hem op een aanhanger zouden kunnen vervoeren, maar daar blijkt hij te groot voor te zijn. Daar is een vrachtwagen voor nodig, en wel een met een laadbak van minstens 4,5 meter lang en 2,5 meter hoog. Het mag een open laadbak zijn.
 
Heeft u een vrachtwagen, of kent u iemand die er één heeft, en bent u bereid om de kas voor ons op te halen (of de auto uit te lenen)? Daar zouden we enorm mee geholpen zijn!! Natuurlijk kan dit gebeuren met behulp van vrijwilligers en de benzinekosten worden vergoed. En natuurlijk kunt u in de zomer tomaten en komkommers komen oogsten!
 
Dus als u ons kunt helpen: wilt u dit laten weten door te reageren op deze nieuwsflits of te mailen naar c.vanruijven@mkinterim.nl?
 

Het team van de Delftse PROEFtuin

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Stichting Groenkracht, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp