Copy
Nieuws van Stichting Groenkracht
View this email in your browser
Landelijke Natuurwerkdag

De Delftse PROEFtuin doet mee met de landelijke Natuurwerkdag op 7 november. We maken de PROEFtuin klaar voor het nieuwe seizoen en daar kunnen wij zeker jouw hulp bij gebruiken! Kinderen zijn ook van harte welkom. Ook geschikt voor een teamuitje!

Wat gaan we doen?
Er is voor iedereen wat te doen. We gaan bijvoorbeeld bramen snoeien, dwarspaden aanleggen, nieuwe houtsnippers op het hoofdpad strooien, compost aanbrengen, vogeltrappen maken en wilgen knotten.

Aanmelden
Vind je het leuk om een dag de handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan. De dag duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur. Wij zorgen voor koffie en thee (neem dus zelf je lunch mee). Aanmelden kan via deze link.
Cursus Humisme in November

Nog twee plekken vrij!

In dit Jaar van de Bodem organiseert Groenkracht, samen met Milieu Defensie Delft een tweedaagse bodemcursus Gevoel voor Humus. Op 14 en 15 november 2015, van 10.00-16.00 uur in De Papaver. Wil je meer leren over de structuur en textuur van de bodem, bodemleven, voedingsstoffen, schimmels en bacteriën?

Lees meer hierover.

Groenkracht zoekt coördinator

We zijn op zoek naar een vrijwillige coördinator voor de PROEFtuin!

Hou je van mensen en ben je circa 2 dagen per week beschikbaar, solliciteer dan naar deze leerzame functie. Als vrijwilligerscoördinator werk je veel samen met de beheerder van de tuin.Je organiseert wat de vrijwilligers nodig hebben, zoals activiteiten en faciliteiten en je werft nieuwe vrijwilligers. Het is niet noodzakelijk, maar natuurlijk wel leuk als je interesse hebt om meer over tuinieren en permacultuur te leren. Je kunt hiervoor ook een training volgen.Lees hierover meer.

Meer informatie vind je op onze website.

Steun Groenkracht!


Spreken onze doelen je aan en wil je een bijdrage leveren? Bijvoorbeeld meehelpen met activiteiten of leveren van materialen of donateur te worden? Laat ons weten wat je wilt doen een stuur en mailtje groen@groenkracht.nl.

Lees meer over vriend worden.

(foto: Marcel Boxmeer)
 

Volg ons op twitter | volg ons op facebook | volg ons op Pinterest
 
Stichting Groenkracht

Professor Bosschastraat 27
2628HL Delft


groen@groenkracht.nl
www.groenkracht.nl


Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je interesse hebt getoond voor de activiteiten van Stichting Groenkracht. Klik om uit te schrijven. Klik hier om je voorkeuren aan te geven.