Copy
Nieuws van Stichting Groenkracht


Delftse PROEFtuin geweldig van start!


De Delftse PROEFtuin ontwikkelt zich razendsnel. Er is de laatste weken veel werk verzet. De tuin is aangelegd, de fruitbomen geplaatst en gewassen ingezaaid. Ook de kas staat op zijn plek. Heel veel vrijwilligers hebben daarbij geholpen. We hebben met velen een fantastische start gemaakt. En... zet het nu alvast in je agenda: de feestelijke opening is op 23 mei!

 
Jaarverslag 2014

Het jaarverslag 2014 staat online! Het belangrijkste nieuws betreft uiteraard onze tuinactiviteiten. Naast de bestaande tuinen zijn er twee nieuwe tuinen aangelegd in 2014:

* In het voorjaar is de multiculturele tuin Gillisbuurt aangelegd.

* Groenkracht heeft in opdracht van de ‘Vrienden van de Papaver’ samen met twaalf vrijwilligers van De Papaver de Papavertuin ontworpen en aangelegd.

Lees hier het jaarverslag.


 

Vele handen maken licht werk

Groenkracht werkt met een gezellig en groot team vrijwilligers. We zoeken nog wat versterking voor het team voor de Delftse PROEFtuin: een (mede)beheerder en een vrijwilligerscoördinator. Lees meer hierover. 
 
De cursus Natuurlijk Moestuinieren

Vanaf 22 april start de cursus Natuurlijk Moestuinieren. De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten tijdens het moestuinseizoen.
Je volgt als het ware je moestuin van zaaien tot oogsten, van april tot oktober. Centraal staat het begrip permacultuur en natuurlijk ook jouw vragen.
Lees hierover meer.
 


 

NLDoet Dagen 20 en 21 maart

Tijdens de landelijke vrijwilligersdagen gaan we samen met Kunst in de Wijken in de Delftse PROEFtuin 'levende' beelden van wilgentakken maken: twee monumentale poorters en een reuzeslang. Voor zaterdag 21 maart zoeken we nog extra handen. Geef je hier op.
 

Groenkracht Steunen?

Spreken onze doelen jou aan en wil je een bijdrage leveren? Bijvoorbeeld meehelpen met activiteiten of leveren van materialen? Laat ons weten wat je wilt doen. Stuur een email naar groen@groenkracht.nl.

 


Om onze doelen te bereiken zoeken we ook steeds naar financieringsmogelijkheden. Wil je een financiële bijdrage leveren? Stort dan je bijdrage op rekening NL52 TRIO 0254 8187 81 tnv Stichting Groenkracht o.v.v. donatie. We hebben ANBI status, dus je kunt je donatie aftrekken van de belasting.
Copyright © 2015 Stichting Groenkracht, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u in het verleden interesse heeft getoond voor de activiteiten van Stichting Groenkracht en/of TransitionTowns Delft-Pijnacker.
Klik hier om u uit te schrijven voor de nieuwsbrief | update subscription preferences