Jeg blev Google certificeret i Digital Marketing i oktober sidste år og en af mine kæpheste er nyhedsbreve. Mange ved ikke, hvor meget salgspotentiale, der gemmer sig her. Ved du?
View this email in your browser
Nyhedsbreve er en omkostningseffektiv måde at udnytte mulighederne i online marketing på.
Måske har du set tidligere, at jeg er blevet googlecertificeret i online-marketing. Du kan se nærmere her, hvilke kompetencer, det giver mig, som din virksomhed kan få gavn af. En af de uomgængelige aktiviteter er nyhedsbreve, som det skal handle om her.
Kernen i nyhedsbrevenes effektivitet er, at du kommer ud til mange på én gang. Naturligvis er der også en smule arbejde i at bruge et velegnet system og vedligeholde listerne, men den indsats er langt mindre end det salgsarbejde, du ellers skulle lave.

Jeg har udvalgt nogle punkter, som er centrale, og som måske kan gøre dig lidt klogere på, hvor let din virksomhed kommer i gang med nyhedsbreve.
1. Gratis software er udmærket
Løsninger som fx Mailchimp er glimrende til de fleste virksomheder. Jeg har selv brugt det i mange år og aldrig haft behov for at opgradere til deres betalingsløsning.
2. Tag tekst og billeder seriøst
Overdriv ikke tekstmængden, skriv professionelt og brug billeder, hvis det er relevant og kan tilføje noget. Stockphotos (upersonlige billeder fra billeddatabaser på nettet) tilføjer efter min mening ikke noget.
3. Vigtigst af alt - det skal være relevant.
Den sikre måde at miste modtagere på er, hvis du ikke sætter dig i deres sted og dermed tænker på, hvad de har brug for og interesserer sig for.
Og lad nu være at stresse over en afmelding i ny og næ. Det kan ikke undgås og årsagerne kan være mange. Selv ser jeg sådan på det, at det er de mest interesserede, der er tilbage - og så kommer der jo også nye på hen ad vejen.


Sådan kommer du nemt i gang sammen med mig:
1. Du sender mig en excel-fil med dine kunders mailadresser. (Det er ikke ulovligt i forhold til Markedsføringsloven at sende BtB-nyhedsbreve, som modtagerne ikke aktivt har signet op til, når det drejer sig om produkter tilsvarende dem, de allerede har købt. Medsend dit logo.
2. Jeg opretter en skabelon, som du får til godkendelse.
3. Skabelonen kan dublikeres, hver gang du ønsker at udsende et nyt nyhedsbrev.
4. Med ét enkelt klik kan du efter nogle dage genudsende til dem, der ikke åbnede i første omgang.
5. Hvis du ikke selv vil sætte dig ind i Mailchimp, så kan du bruge mig. Så står jeg for opsætning, udsendelse (efter din godkendelse) og vedligeholdelse af lister. Jeg tester naturligvis nyhedsbrevet selv og jeg optimerer det til mobilvisning. Du sender mig blot det indhold, du vil have ud - eller jeg skriver det for dig efter nærmere aftale.

Skal vi gå i gang? :-)
Lad os sammen finde en god pris for dit nyhedsbrev. Kontakt mig på kontakt@trineuldall.dk eller ring på 5046 9015.
Copyright © 2018 cross-media.nu, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp