Se denne mail i en browser
Idrættens Analyseinstitut
Nyhedsbrev 106
August 2016

Idrætshøjskolerne er kraftcentre for nytænkning


Foto: Gymnastik- og Idrætshøjskolen ved Viborg


Idrætshøjskolerne er mindre knyttet til foreningsidrætten end tidligere og uddanner unge til hele idrætssektoren med en bred vifte af idræts-, fitness-, og outdoor-aktiviteter. Men selv om skolerne tiltrækker mange unge, venter der udfordringer forude, viser et nyt notat fra Idan.

Læs artiklen

Idrætshøjskoler: Strammere økonomi forude


Foto: Idrættens Analyseinstitut


Selv om idrætshøjskolerne har flere elever i disse år end nogensinde før, vil de formentlig få en strammere økonomi fremover. Besparelser og mindre ungdomsårgange sætter højskolerne under pres.

Læs artiklen

Tag med på Thy-lejr i september


Foto: Idrættens Analyseinstitut


Kom helt tæt på idrætten i Thy den 20.-21. september sammen med Idan Forum. Tilmeld dig hurtigst muligt og senest 28. august.

Se mere om arrangementet og tilmelding
 

Rusland udelukket fra paralympics


Rusland får ikke lov til at sende udøvere til handicap-OL, efter at den Internationale Paralympiske Komité suspenderede Rusland som reaktion på landets statsstøttede dopingprogram.

Læs artiklen

Studietur til Paris sætter spot på idrætsfaciliteter


Danske Sportsfaciliteters Brancheforening er den 25.-28. oktober vært for en studietur til Paris, hvor deltagerne vil få et indblik i storbyens idrætsfaciliteter. 

Læs artiklen

IOC har godkendt fem nye sportsgrene til OL i 2020


Den Internationale Olympiske Komité (IOC) har vedtaget, at surfing, klatring, skateboard, karate og baseball/softball kommer på OL-programmet ved legene i Tokyo.

Læs artiklen

København er vært for Kulturhavn Festival


100 foreninger og ildsjæle samles den 26.-28. august til festival for at give besøgende indblik i foreningslivet og mulighed for at afprøve et hav af aktiviteter.

Læs artiklen

 

 Følg Idan på:
Twitter
Twitter
LinkedIn
LinkedIn
Share
Tweet
Share
Forward
Idrættens Analyseinstitut 2016