Se denne mail i en browser
Idrættens Analyseinstitut
Nyhedsbrev nr. 75, december 2014

 

Skal kommunal idrætspolitik inkludere flere end børn og foreninger?


Foto: Colourbox


Selvom mange kommuner på traditionel vis prioriterer børn, unge og foreninger, kan der være gode grunde til også at tænke andre borgergrupper ind, lyder anbefalingen i en ny Idan-rapport om idrætsfaciliteter i Allerød Kommune.

Læs artiklen

Grønland vil give idrætten et løft


Vandkultur Malik i Nuuk, Grønland. Foto: Idrættens Analyseinstitut


Idrættens Analyseinstitut skal i 2015 gennemanalysere idrætten i Grønland som led i Grønlands Idræts-Forbunds arbejde for at løfte idrætten i landet.

Læs artiklen

OL i 2020 skal genrejse troen på Japan


Foto: vancityhostshots/Flickr


Legene i 1964 var et gennembrud for Japan. En PR-triumf som virkede tilbage på hele befolkningens tro på sig selv. Visionen med legene i 2020 er at gentage succesen. Men det bliver et Japan anno 2020 med alle dets styrker, svagheder og indre modsætninger, som inviterer hele verden indenfor.

Læs artiklen

Hent præsentationer fra Idan og Vifos konference

100 oplægsholdere og paneldeltagere var på programmet til Idan og Vifos store dobbeltkonference ’Idrættens største udfordringer IV’ og ’Folkeoplysning i forandring’. Nu kan du downloade præsentationer fra konferencen.

Hent præsentationer

ICSS og Sorbonne Universitet offentliggør matchfixing-rapport
 

700 sider om manipulation af sportsspil er det blevet til i den nyligt offentliggjorte rapport om matchfixing fra Sorbonne Universitet og International Centre for Sport Security (ICSS).

Læs mere

IOC’s Agenda 2020: Et forsigtigt svar på skræmmende udfordringer


IOC-medlemmerne har enstemmigt vedtaget de 40 anbefalinger, der udgør reformpakken Agenda 2020, som skal sikre IOC's overlevelse i den moderne verden. Læs Jens Sejer Andersens kommentar på playthegame.org.

Læs artiklen (på engelsk)
Følg Idan på Twitter
Følg Idan på Twitter
Share
Tweet
Share
Forward
Idrættens Analyseinstitut 2014