Copy
View this email in your browser

ECRN Praktijkdag

Beste Early Career Onderzoeker,

Op woensdag 9 november 2022 vindt de jaarlijkse Praktijkdag van het NVPO Early Career Research Network (ECRN) plaats. Iedereen is welkom, ongeacht zijn of haar onderzoeksfocus binnen de psychosociale oncologie.

Dit keer vindt de Praktijkdag plaats in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie: een bijzondere locatie waarover we veel zullen leren. In het Centrum zullen we deelnemen aan interactieve sessies over verschillende psychosociale aspecten binnen de kinderoncologie. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Combinatie zorg en onderzoek in het PMC
  • PROM-onderzoek
  • De Later Poli
  • PMC Foundation

We krijgen een rondleiding en genieten daarna van een heerlijke lunch. Tijdens de Praktijkdag is veel ruimte ingebouwd om elkaar beter te leren kennen.

Ben jij een onderzoeker binnen de psychosociale oncologie en in de eerste 10 jaar van je wetenschappelijke carrière? Meld je dan voor 2 november aan voor de Praktijkdag op 9 november 09:00-14:30.
 

Aanmelden voor de Praktijkdag
Voorproefje PMC

Nog even alles op een rij:
ECRN Praktijkdag: Op bezoek bij het Prinses Máxima Centrum
Datum: 9 november
Tijd: 08:45-09:00 inloop, 09:00-13:30 programma, 13:30-14:30 gratis lunch
Locatie: Prinses Máxima Centrum, Heidelberglaan 25, 3584 CS Utrecht
Voor wie? Early career onderzoekers in de eerste tien jaar van hun carrière, ongeacht de focus van je PhD binnen de psychosociale oncologie
Kosten: deelname is kosteloos voor NVPO-leden, voor niet NVPO-leden: 12.50 euro
Inschrijven: Schrijf je voor 2 november a.s. in door het inschrijfformulier in te vullen. Het aantal plekken voor deze middag is beperkt, dus wees er snel bij en stuur het bericht door aan je collega-PhD studenten!

Aanmelden voor de Praktijkdag
Tot ziens op 9 november in het PMC!
 
Met vriendelijke groet,

Het NVPO Early Career Research Netwerk (ECRN)
Ben je nog geen NVPO-lid en vind je het leuk om vaker aan NVPO en ECRN activiteiten deel te nemen? Word dan nu NVPO-lid en geniet van verschillende kortingen (bijv. op Research Days, Praktijkdagen en het NVPO congres), een bevlogen netwerk en het NVPO tijdschrift 'Psychosociale Oncologie'. Voor meer informatie, volg deze link.
Twitter
Website
Email