Copy
View this email in your browser
Nr. 19, januari 2022
Een nieuw jaar
Het is jammer dat we elkaar juist aan het einde van het jaar niet meer konden treffen op en buiten de velden! We missen de contacten met onze deelnemers en onze beweeguurtjes. We houden maar in ons achterhoofd dat het voor een goede zaak is en dat het er naar uitziet dat de omikronvariant minder gevaarlijk is.
De pandemie verandert niets aan onze inzet om van het nieuwe jaar een succesvol jaar te maken met vertrouwde en nieuwe activiteiten. Op naar 2022, niet alleen, maar samen!
 
Clubhuis de Derde Helft wenst iedereen een heel fijn, sportief, liefdevol en zo gezond mogelijk 2022!
Vrijwilligersprijs
Het jaar 2022 is voor ons Clubhuis bijzonder goed begonnen! Op 5 januari kwam burgemeester Driessen persoonlijk de gemeentelijke Vrijwilligersprijs uitreiken. Clubhuis de Derde Helft werd eerste en kreeg een cheque van € 800,=. Geweldig nieuws!

Foto: Rudeboy Media B.V. / Unity.NU
Jaaroverzicht 2021
Het einde van een jaar is altijd een mooi moment om nog eens terug te blikken. Door de coronamaatregelen konden onze clubhuizen pas op 2 juni open en moesten ze 19 december vrij onverwachts weer dicht. Dankzij de vele deelnemers die ons in de tussenliggende zes en een halve maand, weer of voor het eerst, wisten te vinden, werd 2021 toch nog een sportief succesvol jaar, met ook veel nieuwe activiteiten.
Samen met Sleutelstad hebben wij een prachtig jaaroverzicht gemaakt. Neem even de tijd en bekijk het resultaat via onderstaande video.
Klik op deze button voor het volledige artikel op sleutelstad.nl
Samenwerking met Sleutelstad
Sleutelstad Radio is dé radiozender voor Leiden en heeft in het afgelopen jaar veel aandacht besteed aan Clubhuis de Derde Helft. Vanaf september werd elke donderdag van 18:00 tot 18:30 uur een Clubhuisactiviteit in de schijnwerpers gezet. Wij danken alle Sleutelstadmedewerkers voor hun enthousiasme. Zij waren aanwezig bij alle bijzondere en feestelijke activiteiten en hebben daar verslag van gedaan op de zender.
Wil je eens zien wat Sleutelstad allemaal over onze Clubhuisactiviteiten gedocumenteerd heeft? Klik dan op onderstaande button.
Media overzicht op clubhuisdederdehelft.nl
Inclusiviteit
Clubhuis de Derde Helft heeft inclusiviteit hoog in het vaandel staan: iedereen is welkom. We willen dat iedereen zich thuis voelt in onze clubhuizen. We zijn allemaal een dagje ouder en hebben soms te maken met blessures of andere mankementen, tijdelijk of blijvend. Dan verandert je wereld ineens en moet je je aanpassen aan wat wel mogelijk is.
 
Het kan ons morgen allemaal overkomen: dementerend worden, gehandicapt raken of dat je ineens alleen komt te staan. Ons Clubhuis wil een vast baken zijn. Iedere woensdag en donderdag weer: even je zinnen verzetten en plezier maken door te bewegen en anderen te ontmoeten.
Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 Clubhuisdederdehelft, All rights reserved.
U ontvangt deze mail omdat u zich heeft aangemeld op locatie, via mail of via onze website.

Bezoekadres:
RCL
Bloemerd 2
2353 BZ Leiderdorp

Alecto
Bloemerd 8
2353 BZ Leiderdorp

Mailadres:
clubhuisdederdehelft@gmail.com

Website:
www.clubhuisdederdehelft.nl

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik dan op unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp