Copy
Logo

Opiskele yhteiskunnallisten yritysten ohjauksen osaajaksi – ilmoittautuminen 17.1. alkavalle opintojaksolle käynnissä

Yhteiskunnallisen yrityksen ohjauksen ja neuvonnan osaaja -opintojakso (5 op) antaa eväitä yhteiskunnallisen yritystoiminnan edistämiseen. Se sopii erityisesti yritysten ohjaus- ja neuvontatyötä tekeville, yrittäjyyttä eri kouluasteilla opettaville sekä yrityshautomoiden ja -kiihdyttämöiden asiantuntijoille.

Lue lisää opintojaksosta ja ilmoittaudu mukaan

Teoista sanoiksi – vaikuttavuudesta viestiminen on elinehto

Yritysten arvopohjaisessa viestinnässä ongelmana on usein se, ettei sanojen takaa löydy tekoja. Yhteiskunnallisilla yrityksillä ongelma voi olla päinvastainen; tekoja löytyy, mutta niitä ei osata pukea sanoiksi. Vaikuttavuusviestinnän asiantuntijat Linda Lehto ja Aino Elina Muhonen antavat asiantuntijablogissaan vinkkejä vaikuttavuudesta viestimiseen.

Katso vinkit vaikuttavuudesta viestimiseen

Yhteiskunnallisen yrittäjyyden päivä 2.11.

Tervetuloa Yhteiskunnallisen yrittäjyyden päivään ke 2.11. klo 10-15! Voit osallistua tapahtumaan joko verkossa tai paikan päällä Tampereella.

OHJELMA

10-11 Webinaari: Voisinko minä olla yhteiskunnallinen yrittäjä? Mitä kaikkea yhteiskunnallinen yrittäjyys voi olla?

13-14 Webinaari ja live: Yhteiskunnallisten yritysten paneelikeskustelu

14-15 Pehmoleijonanluola – YYO:n asiantuntijat sparraavat yhteiskunnallisia yritysideoita

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan

Tee olemassa oleva osaaminen näkyväksi

Yhteiskunnalliset yritykset ja välityömarkkinatoimijat ovat avainasemassa osatyökykyisten henkilöiden osaamisen näkyväksi tekemisessä. “Osaamisen näkyväksi tekeminen ja mahdollisuudet vahvistaa omaa osaamista itselle sopivalla tavalla ovat olennaisia työkaluja osaavan työvoiman saamiseksi erityisesti aloilla, joilla jo nyt kärsitään työvoimapulasta”, muistuttaa Maija Schellhammer-Tuominen.

Lue artikkeli

Yhteiskunnallinen yritys erottuu sotessa laadulla ja vaikuttavuudella

Opinnäytetyökilpailu – voita 1000 euroa!

Oletko tehnyt yhteiskunnallista yritystoimintaa käsittelevän opinnäytetyön? Tiedätkö sellaisen tekijän? Etsimme oivallisia opinnäytetöitä ja palkitsemme parhaimman yhteiskunnallisen yritystoiminnan opinnäytetyöpalkinnolla. Voittaja palkitaan toukokuussa 2023.

Tutustu opinnäytetyökilpailuun

Kannanotto: EU:n yhteisötalouden tulee perustua kaikkien ihmisten mukana pitämiseen

EU:ssa valmistellaan parhaillaan yhteisötalouden suosituksia alan toimijoiden toimintaedellytysten parantamiseksi jäsenmaissa. EU:n komissio pyysi kannanottoja “Yhteisötalous – perusedellytysten kehittäminen” -aloitteeseen syyskuun 2022 loppuun mennessä.

YYO-konsortion toimijat painottivat kannanotossaan yhteisötalouden kehittämistä siten, että kaikki väestöryhmät ja ihmiset tulevat huomioiduiksi.

Lue kannanotto

Seuraa somessa ja kerro kaverille!

Löydät meidät myös sosiaalisen median kanavista. Tervetuloa seuraamaan ja keskustelemaan!

YYO Twitterissä
YYO Facebookissa
YYO LinkedInissä
YYO Instagramissa