Copy

Butlletí de notícies

25 de febrer del 2023


El passat dissabte 11 de febrer de 2023 es va celebrar l’Assemblea General del Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona (MPCB) als locals parroquials de la Sagrada Família.
Cliqueu aquí per llegir el resum de l'Assemblea
 
AVUI ENS TROBEM AMB...   J. CARLES VILLALONGA

Qui ets i quan temps portes al moviment? Soc el Carles Villalonga, Enginyer Químic tot i que els últims 30 anys en actiu vaig treballar al sector de l’energia en la industria del gas natural. Estic jubilat des de fa 6 anys i col·laboro com a voluntari amb la Fundació Roure a la que soc responsable de voluntariat i responsable del projecte d’ajuda integral a la vulnerabilitat energètica. En el grup de RdV portem ja més de 36 anys i al moviment uns 26 anys.
 

Què és el que t’impulsa a aixecar-te cada dia? La vida; la meva família; les persones que estimo i les que em trobo cada dia; l’oportunitat que tinc a la Fundació de mirar de prop una realitat, que a vegades defugim, i també l’oportunitat d’aprendre tant de les persones que hi treballen com dels usuaris. Tot és un regal de Déu.


Quin es el teu talent? Quina habilitat tens? El treball constant, no defallir davant les dificultats i la constància i fidelitat als compromisos.


Si poguessis viure dins d’una pel·lícula per un dia, quina seria? Dersu Uzala de Akira Kurosawa; tot un cant a l’amistat, a la senzillesa i a la natura.


Si ara mateix poguessis agafar la maleta i marxar uns dies, on aniries? A Islàndia; un país que sempre m’ha interessat per la seva naturalesa poc dominada per l’home.


Què t’ha aportat el Moviment i què creus que hi aportes tu? Una oportunitat única de compartir fe i pregària, l’amistat, saber que no caminem sols, créixer junts en la fe; tot això en els moments d’alegria i en els moments durs de la nostra vida.

El que aportem cadascú és el que conforma els nostres grups i els dóna vida. Intento aportar les meves vivències i l’escolta i comprensió de les dels altres.

L’experiència de participació a la Comissió Diocesana ha estat molt positiva; tot un goig per les persones amb les que he treballat plegats. Us animo a participar-hi.

Copyright © 2023 Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp