Laatste nieuws van CreativeMV: verhuizing naar Utrecht!
Geen goede weergave?
Lees onze nieuwsbrief online

 


Verhuizing naar Utrecht


Beste Mariël,

We gaan verhuizen! Vanaf 1 november kun je ons vinden aan de Atoomweg 63 te Utrecht. We gaan samen met partners Entrepreneur Platform en MKB support plan naar deze nieuwe locatie. Dit geeft ons de gelegenheid om de (creatief) ondernemer nog beter te ondersteunen op het gebied van de ontwikkeling van zijn ondernemerschap.

Met Entrepreneur Platform werken we al jaren samen in combinatie met CreativeScan. De samenwerking met MKB support plan van Luc Vermeulen biedt straks de mogelijkheid om ook online te werken aan het ondernemingsplan.

In deze update, deel ik graag met je de laatste ontwikkelingen:
- Chat met CreativeScan
- ZZPionier
- Werken met culturele competenties als docent
- Een vooruitblik
- High growth policy Finland
- Oproep OESO tot verhogen R&D gelden

Wordt het tijd om bij te praten? Laten we dan snel een afspraak maken.
Ik ontvang je graag op onze nieuwe locatie in Utrecht!

Hartelijke groet,


 

Chat met CreativeScan

Sinds afgelopen week biedt CreativeScan ook ondersteuning aan ondernemers in de creatieve sector via de chat. Een makkelijke en snelle manier om vragen te stellen. Zijn we even niet beschikbaar dan kan gemakkelijk een bericht worden achtergelaten en wordt de vraag binnen een dag beantwoord.
 

ZZPionier

De Openbare Bibliotheek Amsterdam organiseert een reeks aan bijeenkomsten voor ZZP'ers. Op 10 november gaat Mariël in op de benodigde ondernemersvaardigheden. Het begint om 15.00 uur en na afloop is nog een interview met AmsterdamFM te beluisteren. Meer informatie: www.oba.amsterdam De illustratie is van Martyn F. Overweel.


 

Werken met culturele competenties als docent


Een veranderende samenleving vereist andere vaardigheden van werkenden in de toekomst. Daarom is het van belang dat vroegtijdig hierop door het onderwijs in een doorlopende leerlijn wordt ingespeeld. Denk hierbij aan onderzoekend, creërend en reflecterend vermogen. Maar ook aan samenwerken en zelfstandig kunnen werken. Om als docent de leerling hierin goed te begeleiden, is inzicht in het eigen gedrag en deze vaardigheden van essentieel belang.

De docentenscan is hiervoor speciaal ontwikkeld. Voor leraren en docenten in cultuureducatie en in andere vakgebieden. Het is inzetbaar voor je eigen ontwikkeling en voor een optimale samenwerking in je docententeam. Heb je interesse? We maken graag snel een account voor je aan. Neem direct contact met ons op.

Een vooruitblik

 

Op 16 november wordt door het UWV in Theater Orpheus te Apeldoorn het Kunstcongres met perspectief georganiseerd. Wij hebben alvast een blik mogen werpen op de bijna 150 ingezonden kunstwerken en het gaat een fantastische tentoonstelling worden. Naast de tentoonstelling zijn er workshops, speedcoaching en een netwerkmarkt. We zijn zelf dagvoorzitter en een van de sprekers.
The perfect match between art and science?
Wat is de perfecte match tussen kunst en wetenschap? InScience, de Akademie van Kunsten, De Jonge Akademie en de Raad voor Cultuur bundelen hun krachten. Op dit moment wordt er gewerkt aan een matchmaking website, waarbij kunstenaars en wetenschappers elkaar als partner kunnen vinden. Vrijdag 6 november vindt een bijeenkomst bij LUX Nijmegen plaats waar bovenstaande vraag centraal staat.
 
Share
Tweet
Share
+1
Forward

High growth policy Finland


Er is onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het beleid in Finland gericht op groeiers. Heeft het beleid bijgedragen aan het oplossen van gebreken in het entrepreneurial ecosystem op het gebied van verkrijgen van kapitaal en de ontwikkeling van vaardigheden? Het rapport is gratis te downloaden. Lees meer

Oproep OESO R&D


OESO roept haar lidstaten op om de investeringen in fundamenteel onderzoek de komende jaren te verhogen. De publieke r&d-budgetten zijn de afgelopen 3 jaar alleen maar gedaald, blijkt uit de Science, Technology and Industry Scoreboard 2015 van de OESO. Dit is nodig voor het oplossen van globale vraagstukken en het vernieuwen van sectoren.

Lees onze laatste blogs

Wil jij als regio of organisatie ook relevant blijven in de toekomst?

Bel ons op 06-81362492 of mail ons direct.

Ontdek onze meerwaarde voor:
Beleid
Projecten
Ontwikkeling
Bedrijfsconcepten


Huur ons in voor onze expertise over:
Creatieve Industrie
Economische ontwikkeling
Ondernemerschap
Innovatie
Cultuur & Toerisme
Onderwijs & Arbeidsmarkt

 
Volg ons ook via:

                

Copyright © 2015 CreativeMV
 
Vertel verder! (Dank je wel)

Tip een vriend
Je ontvangt van ons berichten omdat je je hebt aangemeld of omdat wij met elkaar samenwerken. Wil je geen enkele nieuwsbrief of blog van CreativeMV missen? Voeg dan info@creativemv.nl toe aan je adressenlijst. Als je geen nieuws meer van ons wilt ontvangen of als je het mailadres wilt aanpassen, dan kun je dat via deze links aangeven.