Pakketjes bezorgen met Flitsmeister.

Hey, FM-er! Wij hebben een leuk, kersvers platform tot leven geroepen: Flitsmeister Pickup. 📦 Daar willen we jou in deze nieuwsflits meer over vertellen. Jij en 1,7 miljoen andere gebruikers worden ingeschakeld om te helpen bij een bezorgdienst voor winkels. Huh, wat? Lees gauw verder...

In deze tijd bezoeken minder mensen de winkels en is er een grote behoefte ontstaan om te bezorgen. Veel winkels bezorgen nog niet op dezelfde dag en er is een hoeveelheid werk... daar gaan wij samen met jou verandering in brengen.

Ben jij winkelier en wil je aan de slag gaan met Flitsmeister Pickup? Klik hieronder en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zo worden jouw pakketjes in een flits bezorgd!

Wil jij een Bezorgmeister worden? Klik op de knop hieronder en laat je gegevens achter. We delen dan zo snel mogelijk verdere informatie zodat jij kan beginnen aan je eerste bezorging.

Meld je aan
 
Hoe werkt het?
 
Voordelen Flitsmeister Pickup
 
Bijverdienen
Naast hulp bieden, verdien je als bezorger
ook wat extra’s. Mooi meegenomen!
Lokaal
Onze koeriers helpen de lokale winkelier door
in hun omgeving pakketjes te bezorgen.
Snel en efficiënt
Als bezorger maak je het mogelijk om snel
en efficiënt te leveren, op dezelfde dag.

 
Waarom doen wij dit?

Naast dat er veel voordelen zijn voor de winkelier en voor de bezorger, zijn er op lange termijn ook voordelen voor de maatschappij. Door het inzetten van onze hechte community zorgen we er ook voor dat de doorstroming in het verkeer wordt verbeterd. Er rijden geen grote groepen mensen hetzelfde traject, omdat we pakketjes nu laten meereizen met gebruikers die toch al die kant op gaan. Daarnaast is het ook goed voor het milieu. Hoe minder mensen dezelfde kant op gaan, hoe minder uitstoot!Toekomst

In de toekomst moet Flitsmeister Pickup uitgroeien tot een platform waar alle winkels en bezorgers zich op willen aansluiten. We hebben bewust gekozen om nu op deze manier te starten en extra gas te geven omdat de urgentie vanwege de coronacrisis hoog is. We snappen dat er nog verbeteringen nodig zijn en die gaan er ook zeker komen.

 
Join the club als bezorger of winkelier! 
 
Ik wil bezorgen
Ik ben winkelier

 
Bekijk deze mail in je browser
Copyright © 2020 Flitsmeister B.V., Alle rechten voorbehouden.